Hlavní obsah

Horoskopy na středu 13. dubna 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Peníze mají velkou moc, chytré slovo právě tak

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Pořádně zkroušený se vám ozve někdo, s kým jste se nedávno nepohodli. Zdá se, že mu rádi odpustíte. Pozitivní ohlas sklidíte při jakémkoli veřejném vystoupení. Váš nápad získá podporu vlivných a odpovědných lidí.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Určité rozčarovaní způsobí, že budete nervózní a popudliví. K mobilizaci sil vás donutí složitá situace. Vibrace Merkuru vám umožní jednat pohotově a cílevědomě. Přejdete maličkosti a soustředíte se na to nejdůležitější. Rivalům připravíte horké chvíle.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Přestože nemáte ve zvyku svěřovat se s osobními prožitky, uděláte výjimku a proberete s přítelem své intimní problémy. Zbavíte se pochybností a vrátí se vám růžový pohled na svět. Dostanete chuť změnit spoustu věcí ve svém okolí.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Vaše finanční situace se dnes ještě nezmění. Bude třeba opustit náročné představy a vrátit se do reality. Neptun vám nabídne pomoc v podobě vedlejšího zaměstnání. Žádná přemrštěná částka to nebude, ale lepší než nic.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nadřízení nebudou šetřit chválou. Nejásejte předčasně. Místo aby vám přidali, vám budou jen mazat med kolem pusy. Využijte toho k novému projednání mzdových požadavků. Hned se dozvíte, jak na tom jste doopravdy.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nepřehánějte to s ohledy na konkurenci v práci a soky v lásce.  Ještě si začnou myslet, že jste se zalekli. Jděte tvrdě za svým a neustupujte ani o píď. Jinou taktiku vyžaduje napětí v partnerských vztazích. Tam to chce více taktu.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nevšímejte si cynických poznámek posměváčků. Závidí vám a přejí to nejhorší. Vzhledem k zdrženlivému chování nadřízených byste asi měli zůstat v práci chvíli přes čas. Výrazně to zlepší vaše vztahy. Získáte si jejich důvěru.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Před ničím neuhýbejte, neodmítejte nudné úkoly. Chovejte se sebevědomě a klidně prožeňte líné kolegy. Nezbude jim než vás následovat. Chvílemi vám bude zvonit v uších. Jasné znamení, že se o vás někde hovoří.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Planetární konstelace není nejhorší, mohli byste dosáhnout rychlejšího projednání svých záležitostí. Flirtík, o kterém uvažujete, by byl skutečnou výhrou. Zlepšila by se vám nálada a přišli byste na veselejší myšlenky.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Vrátíte se k téměř ztracené záležitosti a uspějete. Nezapomínejte na sliby příbuzným. Možná se během dne ozvou a budou se naléhavě ptát, co se děje. Lhaní a vykrucování vám nepomůže. Dozvíte se něco pikantního o šéfovi.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Někdo na vás spoléhá. Jestliže splníte jeho očekávání, nemine vás odměna. Stojí za to sáhnout si na samé dno sil. S pomocí postavení Marsu s Lunou dokážete divy. Nevšímejte si řečí kolegů. Půjde o trapné a nesmyslné intriky.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Dokážete, že jste velkorysí a umíte odpouštět. Nesmíte však trvat na tom, že se vám někdo musí omluvit. Byli byste tam, kde předtím. Ještě jednou projděte své plány. Všechno musí hrát, na štěstí moc nespoléhejte.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám