Hlavní obsah

Horoskopy na středu 12. srpna 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když nám dáš, tak jsi náš.

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.

Konstelace Uranu s Jupiterem nabádá k trpělivosti a důslednosti. Jak se zdá, jistá záležitost vyžaduje důkladnější, objektivní analýzu. Nadmíra povinností u vás vyvolá jistou otupělost. Odpočinek potřebujete jako sůl. Braňte se přesčasovým hodinám.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Příjemně vás překvapí partner nebo shovívavý šéf, který mlčky přejde vaše klopýtnutí. Moc se k tomu nevracejte a raději vymyslete způsob, jak mu jeho laskavost oplatit. Zřejmě se sousedy bude třeba řešit nepříjemnost zaviněnou dětmi.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Opakovaným odmítnutím vypít kávu s jistou osobou z blízkého okolí byste mohli vyvolat zbytečnou nevraživost. Merkur radí se zapřít, kvůli ztracené hodince se svět nezboří. S trochou štěstí se dozvíte ledacos zajímavého.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Budete nuceni dát za pravdu někomu, jehož názorům jste se ještě včera vysmívali. Moudře to uděláte hned, při první vhodné příležitosti. Vašim vztahům to jen prospěje, upevníte si pověst člověka, se kterým se dá mluvit.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Máte před sebou rušný den. Netrapte se, když něco nestihnete, prakticky to ani nejde. Kdyby vám někdo něco vyčítal, pusťte to z hlavy. Osten závisti vás bodne při rozhovoru se známým, který dosáhl významného finančního úspěchu.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Touhu prožít něco vzrušujícího, můžete naplnit během dne při setkání s osobou opačného pohlaví, která vás již dlouho obdivuje a nijak se tím netají. Faktem však je, že dnešek přináší tolik událostí, že nebude snadné se rozhodnout, co dříve.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Chtít na někom, aby překročil svůj stín, můžete, ale jestli to dokáže, to je jiná. Snaha donutit kolegy, společníky či partnera k větší rozhodnosti a odvaze nebude moc úspěšná. Nebrnkejte na nervy nadřízeným. Nic nevydrží.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Život vám zkomplikuje náladovost v okamžicích vyžadujících jasné rozhodnutí. Hlasitou výměnu názorů budete mít s upovídaným sousedem nebo kolegou. Slibně to vypadá s vaší šancí na získání vyšší funkce a odpovědnější práce.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Racionálně hospodařte s fyzickými silami, nemáte jich na rozdávání. Hledáte-li stálého partnera, objevíte ho nedaleko. Půjde o osobu zklamanou dosavadním vztahem. Luna varuje před možností, že se jí později jen tak nezbavíte.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Lidem, kterých si vážíte, byste měli své pohnutky podrobně vysvětlit. Není vůbec jisté, že vás pochopí hned napoprvé. Přátelé nutící vás ke změně některých představ, to s vámi myslí dobře. U srdce vás vezme pozvání na slibnou schůzku.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Pocítíte důsledky nesplněných povinností z minulých dní. Na proklínání vlastní liknavosti je však už trochu pozdě. Spolehnout se můžete jen na pomoc přátel a přízeň planet. Trochu se vám jí dostane, ale dnešní lekci si nadlouho zapamatujete.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Připravte se na nervózní hovory s lidmi, kteří od vás budou něco potřebovat. Někteří z nich právem a tím bude všechno náročnější. Hlavně zachovejte klid. Doma se konečně dohodnete, jestli koupit či nekoupit nějakou dražší věc.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám