Hlavní obsah

Horoskopy na středu 10. června 2015

Novinky, sojka

Jeden krok je nejen od velikosti ke směšnosti, ale také od směšnosti k velikosti

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Díky podpoře planet bude většina vašich dnešních rozhodnutí správná. Výjimku by mohly tvořit nové citové vztahy. Půvabná tvářička, do které se bezhlavě zakoukáte, nemusí být zase tak nevinná, jak se bude tvářit.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nepodceňte setkání, o kterém v poslední době přemýšlíte. Merkur sice nestojí vysloveně špatně, ale spoléhat musíte hlavně sami na sebe. Na člověka, se kterým budete hovořit, lze udělat dojem i příjemným vzhledem. Pečlivě volte účes a oblečení.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Večer by vám mohl trápit nedostatek peněz způsobený neuváženým utrácením. Ani vy, ani vaši miláčci nemusíte mít všechno, co uvidíte. Budou vás obviňovat z lakoty, ale nesmíte povolit. Jinak si dlouho pořádně neužijete.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Důležité je se neangažovat v záležitosti, ze které nebudete moci vycouvat. Raději proto všechna důležitá rozhodnutí odložte, případně se na něco vymluvte. Pokud snad bude někdo příliš vlezlý, nebojte se použít ostřejších výrazů.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

V sousedských a příbuzenských vztazích se řiďte zásadou, že lepší malá nepříjemnost hned, než mnohem větší později. Volně a bezstarostně se budete cítit s přáteli u sklenky vína nebo v příjemné zahradní restauraci.  

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Pokud se vaše myšlenky točí kolem změny zaměstnání, případně nabízejícího se postupu, pusťte je načas z hlavy. Na podobné uvažovaní je ještě brzy. Už dnes totiž může dojit k události, která mnohé rozhodne za vás.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Roztočit to můžete s přáteli, nenechte se od nich zvát dvakrát nebo přemlouvat. Mohlo by vám utéct  ledacos zajímavého. Rozhodně přitom nejde jen o starý hrad, který bude stát i za sto let, výlet na kolech nebo plavecké závody.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Může nastat situace, že se jisté osobě vysmějete do očí. Pokusí se vás totiž nestydatě doběhnout. Bez uzardění vám bude tvrdit pravý opak toho, co víte. Připravte se na změny svých plánů. V pozadí budou vrtochy někoho z rodiny.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Důvěřivost je sice hezká, ale nic se nemá přehánět. Nechte si také něco pro sebe, nemusíte se hned se vším svěřovat prvnímu, koho potkáte. Potom se nedivte, že se vám nedaří a skoro pokaždé vám někdo vypálí rybník

.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Stojíte krůček od uskutečnění romantické představy, která vám často nedává spát. Váš idol prožije zklamání a je na jenom na vás, zdali ho dokážete utěšit a přivést na jiné myšlenky. Opatrně při přecházení vozovky.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

V zaměstnání se ocitnete na výsluní pozornosti nadřízených. Správně uhodnete, že od vás budou něco chtít. Nepřehánějte to s nadějemi, které vážete se setkáním s přítelem. Rád by vám pomohl, ale jsou věci, na které nestačí.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Čeká vás vydařený den, nesmíte promarnit ani minutu. Srovnáte si všechno v hlavě a potom se krok za krokem pustíte do realizace svých představ. Jakmile se pro něco rozhodnete, nikdo s vámi nehne ani o milimetr.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám