Hlavní obsah

Horoskopy na středu 1. dubna 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Převléknout se včas je lepší než brát léky

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Budete vystaveni nátlaku ze strany rodiny a příbuzných. Budou vám mluvit do věcí, na které máte svůj správný názor. I kdyby je vedly ty nejlepší úmysly, na věci samotné to nic nemění. Leda tak k horšímu. V útlumu je váš vkus.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Život vám usnadní optimistický pohled na svět. Celé okolí nakazíte dobrou náladou. Nevěřícně kroutit hlavou budete při setkání s někým, kdo se vám pokusí namluvit, že zásadně změnil názory. Klidně zapře nos mezi očima.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Hodně získáte díky obratnosti v kritických momentech. Vaše rozvaha silně zapůsobí na pár vlivných lidí. Opatrně s plným nasazením při tanci a sportu. Přijdete k úrazu, ani nebudete vědět jak. Máte víc elánu než šikovnosti.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Bohaté prožitky slibuje nějaká cesta. Kdybyste se jí bránili, přijdete o nadějnou příležitost. Opatrně s poučováním mladších ročníků. Snadno se stane, že jim budete spíše pro smích. Fakt, že máte pravdu nevezmou vážně.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Stihnout můžete všechno, co si naplánujete, ale nesmíte podlehnout svádění opačného pohlaví. Zvláště aktivní a vynalézavá bude jistá osoba z bezprostředního okolí. Nepropásněte šanci na zlepšení pozice ve firmě.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Intuitivně vycítíte příležitost k dobrému obchodu a čemu, nebo komu se zdaleka vyhnout. Vaší sebejistotou nemohou otřást ani protesty a posměch kolegů či známých. Vyjít by vám mělo odpoledne nebo večer s novou láskou.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Někde vám někdo chystá překvapení. Jaké, to planety odmítají naznačit, budete se tedy muset obrnit trpělivostí a připravit na všechny eventuality. Atraktivní osoba, o kterou se ucházíte, se s běžnými projevy sympatií nespokojí.

Někde vám někdo chystá překvapení. Jaké, to planety odmítají naznačit, budete se tedy muset obrnit trpělivostí a připravit na všechny eventuality. Atraktivní osoba, o kterou se ucházíte, se s běžnými projevy sympatií nespokojí.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Objevíte pár výhodných možností levně nakoupit, ale potrápí vás nedostatek hotovosti. Bolestivé to bude zejména na dovolené v zahraničí. Nezbývá vám než věřit, že má partner něco stranou. Jezte jen jídlo, které si sami uvaříte.  

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Pozor na ošklivý pocit závisti, že jiní si mohou dovolit více než vy. Všechno vám vynahradí láska a pozornost vašich nejbližších. Nedělejte ukvapené závěry z toho, co vám řekne jistá nafoukaná osoba. Brzy na ní dojde.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Věnujte větší pozornost svému zdraví. S bolavým žlučníkem, nebo s rukou v sádře si života moc neužijete. Nadějně se rýsuje rozmluva s nadřízenými. Zdá se, že změnili názor a vyjdou vám vstříc. Očekávají od vás vstřícnost.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

V práci se stěží donutíte k rychlejšímu kroku. Máte náladu spíše se bavit a klábosit s přáteli. Nelamte si s tím hlavu, je to v podstatě normální. Hlavně se držte stranou od pilných, ambiciózních kolegů a všímavých nadřízených.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

S jemnou ironií a závistivými poznámkami se setkáte u příbuzných. Partner bude mít pravdu, nesmíte se dát vytočit. Mluví z nich závist, ale až vás budou potřebovat, budou jako vyměnění. Bude vám přát štěstí ve hře nebo v lásce, vyberte si.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám