Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 9. srpna 2014

Novinky, sojka

Od motýlů se můžeme učit, jak vykonávat krátké návštěvy

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Možná nepůjde všechno tak, jak si přejete, ale snad vás uklidní, že to není vaše vina. Postavení planet má k ideálu daleko a lidé, kteří vás nemají příliš v lásce nebudou nečinní. Půjdete-li na houby, nemusíte vstávat zrovna ve čtyři ráno.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Po probuzení byste mohli dostat podivné nápady a rodinu šokovat přehnanými představami. Budete se muset rychle ukáznit. Jinak začnete den hádkou s partnerem nebo s dětmi. Dobře vám udělá kontakt s divokou přírodou.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nemusíte to přehánět se solidaritou v případě, že si přítel bude stěžovat na partnera. Není vůbec jisté, jestli nepřehání, a až se usmíří, pustí se oba do vás. Doma i v zahraničí musíte být bdělí na bazarech a v tržnicích. Pokusí se vás ošidit.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Příjemně vás překvapí reakce starších potomků na vaše připomínky. Přestanou se mračit a nakonec přistoupí na přijatelný kompromis. Starosti čekají zamilované. V blízkosti vaší lásky se objeví sok, který vás bude nestydatě pomlouvat.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Blízký příbuzný bude nenápadně zkoušet vaši paměť. Stačí chvilka nepozornosti a pokusí se vás doběhnout. Nevěřte nikomu, kdo vám bude tvrdit, že jste se na něčem dohodli, nebo mu něco slíbili. Skoro s jistotou půjde o past.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Svět vám zrůžoví díky milé příhodě s opačným pohlavím. Zejména starším ročníkům stoupne sebevědomí. Konstelace Uranu s Jupiterem varuje před ukvapenou změnou některých zvyků. Nejste na to dostatečně psychicky připraveni.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Jisté potíže s dospívajícími dětmi budete mít na chalupě nebo na dovolené. Jejich představa, že si mohou dělat, co chtějí, vás bude přivádět k zoufalství. Určitě neradi, ale nedá se nic dělat, budete muset být, ve shodě s partnerem, přísnější.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Naleznete cestu k sblížení s nazlobenými příbuznými. Partnerovi se to zamlouvat nebude, ale s ničím lepším nepřijde. Při posezení se známými se vyhýbejte tématům, jako jsou nevěra a žárlivost. Mohli byste oživit jejich nedávné spory.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Vaše starosti s nepříjemnou rodinnou záležitostí se rozplynou jako pára. Ukáže se, že vaše obavy byly silně zveličené. Nehroťte situaci, když vy budete chtít zůstat doma, zatímco partnera a děti to potáhne ven, někam hodně daleko.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Sílící projevy nedůvěry ve vztazích s některými lidmi potlačíte tak, že je pozvete na návštěvu nebo na malé posezení do cukrárny či do vinárny. Volný den je k tomu přímo ideální, nemluvě o pozitivní konstelací Venuše s Merkurem. 

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nebude snadné přesvědčit rodinu o něčem, co líbí jen vám. V takovém případě to chce svatou trpělivost. Mnohé dokážete během dne změnit, ale nesmíte na nikoho moc tlačit. Možná k vám přijde někdo, kdo partnera a dětí usměrní.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Jupiter přeje cestování a nákupům. Téměř s jistotou se budete všude tam, kam dorazíte, cítit naprosto skvěle. Přesto je nutné alespoň pár hodin strávit v přírodě, na procházce nebo sportem. Vaše fyzická kondice stále není ideální.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám