Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 9. května 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kde všichni myslí totéž, tam se toho moc nenamyslí

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Vyloučit nelze milé setkání při pochůzkách po městě. Povinnosti, kterým jste se neúspěšně vyhýbali, vás přinutí odložit věci, do kterých byste právě měli chuť. Čeká vás spousta běhání, a tak by nebylo divu, kdybyste udělali menší chybu.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Zlepší se vaše partnerské vztahy, případně navážete novou známost. Nejspíš ve větší společnosti, ale vzhledem k postavení Luny s Venuší nelze vyloučit ani osudovou náhodu. Nespěchejte s vážnějším krokem týkajícím se rodiny a příbuzenstva.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Pozor na jazyk, hrozí vám, že se rozpovídáte a nebudete vědět, kdy přestat. Přitom je pár věcí, které byste si měli nechat jen pro sebe. Z míry vás budou vyvádět neustálé změny názorů partnera nebo dětí. Přijde chvíle, kdy bouchnete do stolu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Necháte se inspirovat známým a pokusíte o riskantní krok. Máte spoustu elánu a budete chtít s věcmi rázně pohnout kupředu. Partnerovy obavy spolehlivě zaženete tím, že se budete více věnovat rodině. Dobrý dojem udělá i vtipná lichotka.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Odložit byste měli rozhodnutí týkající se milostných vztahů. Nebudete ochotní tolerovat ani nejmenší nedostatky nového partnera, a bez toho je každé soužití před krachem. Drobné potíže budete mít s přetěžovanými klouby.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Připravte se na menší zklamání způsobené výsledky vašich výchovných metod. Nepodléhejte panice, ještě není nic ztraceno. Docela možné je i to, že máte na své potomky přehnané nároky. Podívejte se střízlivě na jejich vrstevníky.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Vyhněte se kritice příbuzných a známých. Vlivem planet nemáte nejlepší odhad a snadno přestřelíte. Příležitost, o které si ráno budete myslet, že je ta pravá, bude odpoledne překonána ještě lepší. S ničím proto nespěchejte.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Jupiter vás donutí podívat se kritičtějším okem na některé nové známé. Není vyloučeno, že jsou skrytou příčinou vašich posledních sporů s partnerem. Navzdory nejlepším předsevzetím utratíte více než můžete.

 

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Dřívější nesmělé představy o vzrušujícím románku dostanou reálnější podklad. Ve vaší blízkosti se po obědě objeví někdo, kdo vaše lichotky neodmítne. K další bouři se schyluje u příbuzných. Zvažte, jestli je máte opravdu navštívit.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Další odmítnutí ze strany vašeho idolu způsobí, že začnete ztrácet nervy a upadat do deprese. Uran s Lunou nestojí špatně, takže máte velkou naději, že se do večera ledacos změní. Na první pohled šílený nápad, zase tak riskantní nebude.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Seberete síly a přestanete se vyhýbat rozhovoru s někým, kdo vás už delší dobu rozčiluje. Díky auře Marsu se s ním mazlit nebudete, možná to dokonce trochu přeženete, ale výsledek bude stát za to. Rázem duševně pookřejete.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Při sportu to nepřehánějte s fyzickým nasazením. Vystříhejte se snahy držet krok s mladšími ročníky. Nepočítejte s tím, že vaše zkušenosti budou stačit na mladou, žhavou krev. Lépe se uplatníte v roli trenéra nebo rozhodčího.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám