Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 9. dubna 2016

Novinky, sojka

O čem nelze mluvit, o tom je třeba mlčet

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

K jisté záležitosti je třeba zaujmout jasné stanovisko. Čas máte nejdéle do oběda, potom už věci poběží samospádem. Hleďte tomu předejít, planety naznačují, že byste litovali. Potíže byste mohli mít s otravným sousedem nebo příbuzným.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nepodceňujte klevety. Měli byste alespoň tušit, co se děje. Ve vzduchu může viset hrozba, které lze stále ještě zabránit. U vašich známých se dějí věci, které vás mohou pořádně vyvést z míry. Někomu můžete významně pomoci.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Uran radí pozvat osobu, se kterou se stále nemůžete domluvit na oběd nebo posezení u kávy. Tak rychle, jak poroste vaše pohostinnost, bude tát její odpor. To by bylo, abyste se nakonec nedohodli a trochu neskamarádili.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Jistá příhoda způsobí, že se začnete usmívat na tchána s tchýní. Venuše slibuje, že vstřícného kroku nebudete litovat. Nepřepínejte fyzické síly, nemůžete se v žádném případě přetěžovat. Nelze vyloučit zdravotní potíže.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Uran slibuje pestré zážitky. Odpolední setkání, o kterém si děláte iluze však zase tak ideální nebude. Neměli byste rovněž moc utrácet. Sklon hostit známé a zejména osoby opačného pohlaví, bude mít zhoubný dopad na vaši peněženku.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Mějte oči otevřené dokořán. Dráha Merkuru je zárukou, že spatříte věci nevídané. Některé na vás udělají trvalý dojem. Než dětem cokoli odsouhlasíte, zvažte možné následky. Nedejte se ukolébat tvrzením, že o nic nejde.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Kolem partnera se začne točit nestydatý známý. Pokud s ním hned nevyběhnete, bude si myslet, že si může dovolovat. Zjistíte, že bratranec, strýc nebo snacha chce přesně to, co důrazně popírá a odmítá. Asi vás to ale nepřekvapí.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Příbuzní se přihlásí s novými problémy. Partner hned ztratí hlavu a začne hledat viníka. Raději nic neříkejte a dejte mu čas na uklidnění. Oči otevřené musíte mít v obchodních centrech a tržnicích. Hrozí vám, že přijdete o peníze či doklady.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Jupiter varuje, že chvílemi budete rychleji mluvit než myslet. Musíte se neustále hlídat. I jedno nešikovné slovo by vás později mrzelo. Pokud pojedete sami vlakem nebo autobusem, počítejte s tím, že vás bude někdo otravovat.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Dnes se především bavte a odpočívejte. Všechen volný čas věnujte rodině a hlavně dětem. Práce neuteče. Hlavně pozor na následky fyzické námahy, na kterou nejste běžně zvyklí. Sběratelé získají cenný přírůstek do své sbírky.

VODNÁŘ ( 21.2. – 20.3.)

Mohla by vás zaskočit nečekaná návštěva. Chcete-li se vyhnout rozpakům, doplňte ledničku. Při nejhorším některé lahůdky zkonzumujete sami nebo si uděláte hezký večer s partnerem. Nevracejte se k ošklivému snu. Zatím o nic nejde.

RYBY ( 21.3. – 20.4.)

Večer, po návratu z návštěvy nebo oslav, dospějete k rozhodnutí, že některé lidi nemusíte delší dobu vidět. Slabší povahy mohou ztratit nervy už ve společnosti, ale vám se snad podaří hněv ztlumit. Bez zábran si ulevíte až doma.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám