Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 8. července 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo mnoho spí, málo žije

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Pozvání do společnosti vám nabídne možnost poznat nové tváře, najít nové přátele. Věnujte zvýšenou pozornost svému oblečení a chování. Setkáte se s někým, zejména v zahraničí, na koho budete chtít udělat dojem.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Budete se dost nudit, pokud ovšem hned ráno nezavoláte známým a nevyrazíte společně do přírody, na výlet apod. Mars naznačuje, že můžete prožít něco vzrušujícího, možná i napínavého. Doma stejně moc práce nestihnete.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Chystáte-li se na neohlášenou návštěvu k příbuzným nebo známým, můžete se dočkat pořádného překvapení. Někdy se věci mění ze dne na den, natož když jste někoho naposledy viděli před několika týdny.

RAK 22.6. – 22.7.)

Netrvejte tvrdohlavě na názorech, které budí nechuť vašich blízkých. Dostali byste se do nepříjemné izolace. Jako pravděpodobné se jeví to, že se definitivně rozloučíte s představou, že byste získali lásku svého posledního idolu.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Přitvrdit bude nutné při smlouvání s řemeslníky. Chcete-li ušetřit, musíte být hodně přesvědčiví.  Za volant sedejte jen maximálně odpočatí.  Kdybyste se měli trápit vším, co vám kdo řekne, zblázníte se. S klidem mávněte nad vším rukou.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nepříjemný spor s partnerem čeká páry, které se znají teprve krátkou dobu. Venuše radí nezvyšovat hlas. Víkendu využijte k setkání s přáteli, začínají si o vás myslet, že se jim vyhýbáte. Sami byste se připravili o spoustu legrace.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Starosti budete mít s napjatým rodinným rozpočtem, ale zdá se, že vám pomůže někdo z blízkých příbuzných. Neodkládejte proto návštěvu, kterou jste jim slíbili. Dojde vám, že jste někomu ublížili. Naštěstí není nic ztraceno.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nedokážete-li ve společnosti udržet jazyk na uzdě a budete mluvit o jedné velmi ožehavé věci, nedivte se pozdějším následkům. To raději zůstaňte doma. Hvězdy důrazně varují před zbytečnou upovídaností. Zbytečně si uškodíte.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Zajímavý rozhovor ve veřejném dopravním prostředku vám umožní sblížit se s jistou pohlednou osobou opačného pohlaví. Jejímu kouzlu se dá odolat jen s vypětím všech sil. Vy si však určitě násilí dělat nebudete.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Vůbec vás nepotěší fakt, že některá vaše přání a představy se ukážou jako nereálné. V některých konkrétních případech zmaří jejich uskutečnění vám dobře známá nepřejícná osoba. Tentokráte jí to však nedarujete.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Rodiče či sourozenci se vzdají svých nereálných požadavků a dají vám za pravdu. Chvíli potrvá, než se z toho šoku vzpamatujete. Praktickou radu vám dá někdo z okolí, možná i dorůstající děti. Setkáte se s člověkem, který přijel z velké dálky.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Den jako stvořený k vyjasnění nepříjemných momentů a problémů. Lhostejno zda ve vztazích s rodinou nebo přáteli a známými. Mnohem snáze se domluvíte s lidmi, se kterými jste měli a možná ještě máte nějaké spory.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám