Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 8. března 2014

Novinky, sojka

Z lásky k ženě se zrodilo vše, co je na zemi krásné

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Neodmítejte jít ven jen proto, že se vám nechce moc hýbat a raději byste se dívali na televizi. Partner nebo děti vás v klidu stejně nenechají. Navíc nemůžete tušit, čím vás dnešek překvapí. Planety slibují, že toho nebude málo.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Přemýšlejte o tom, co děláte. Přistupujte i k nudné domácí práci, jako byste ji dělali poprvé. Hrozí vám, že něco pokazíte nebo se zraníte. Pozor na přechodech. Nevstupujte zbrkle do vozovky ani v poklidných malých městech. 

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nemáte tu správnou náladu, jste z formy a proto se nedejte vyprovokovat k ostřejší diskuzi, ať už půjde o kohokoli. Hlídejte se při jídle. V opačném případě sníte všechny dobroty, které vám nabídnou a začnete se bát postavit na váhu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Naučíte se něčemu, co vás samotné překvapí. Berte to jako pádný důkaz toho, jak zbytečně se podceňujete. Vyplatí se vám přijmout pozvání na návštěvu k známým. Něco potřebují a za vaši pomoc se vám mnohonásobně odvděčí.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Uran vás zásobí vlnou inspirace a elánu. Domácí práce vám půjdou od ruky jedna radost. Dařit se vám bude i při sportu. Na mladší ročníky sice zatím nemáte, ale alespoň je proženete. Nahlas nic neřeknou, ale stoupnete u nich v cenně.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nelze vyloučit roztržku s partnerem, který vás bude někam lákat, ale budete trochu líní a nerozhodní. Nedivte se, když zvýší hlas a bouchne za sebou dveřmi. Chvalozpěvy na vaši maličkost ze strany příbuzných nevěští nic dobrého.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Zbavíte se ostychu a partnerovi nebo příbuzným otevřeně sdělíte, co vás trápí. Zpočátku jim asi do řeči moc nebude, ale nemusíte se bát, později se dohodnete. Půjdete-li do společnosti, nesvěřujte se nikomu cizímu se svými starostmi.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Vaši nejmilejší nebudou moc hovorní, všechno, abyste z nich doslova páčili. Jako by čekali, že si většinu domyslíte. Chvílemi vám to půjde na nervy a zřejmě se neudržíte a utrousíte něco ostřejšího. Naštěstí bez větších následků.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Dopoledne budete spíše v klidu odpočívat, ale po obědě už vás to potáhne ven, do přírody. Rodina to jen uvítá. Kdybyste ještě vymysleli zajímavý program, strávíte kouzelné odpoledne. Večer se možná ozvou přátelé.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Užijí si zejména nezadaní s novou známostí. Nepromarníte ani minutku a nasadíte svoje nejsilnější zbraně, jen abyste dosáhli svého. Luna slibuje, že to budete to mít docela snadné, váš idol dlouho odolávat nebude.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Jako by vás chtěli opravdu naštvat, budou se příbuzní neustále vracet k věcem, o kterých se vám nechce mluvit. Naštěstí partner zůstane v klidu a hrozbu konfliktu vynalézavě zažene. Máte-li v plánu výlet, vracejte se za světla.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Máte šanci stát se miláčkem společnosti. Hravě navážete rozhovor i se zcela neznámými  lidmi a dokážete si udržet jejich pozornost. Milostný románek vám spadne do klína bez většího úsilí. Možná právě proto ho nebudete přeceňovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám