Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 7. dubna 2018

Novinky, sojka

Holé sliby kapsu nenaplní

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Ozve se někdo, kdo počítá s tím, že si spolu vyjedete. Kdyby se vám nechtělo a pokusili jste se o výmluvu, bude velice zklamaný.  V pozdních večerních hodinách pozor na zcestnou myšlenku.  Budete snadno manipulovatelní.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Někdo z vašich blízkých přijde s nápadem, o kterém stojí za to uvažovat. Nedejte se mýlit tím, že se mu dosud nevedlo. S pomocí Jupiteru se všechno změní k lepšímu. Nespoléhejte na štěstí při hazardních hrách.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 22.6.)

Dozvíte se spoustu novinek, z toho některých velmi příjemných a povzbudivých. Vypadá to na hezký den plný ruchu a vzrušujících příhod. Potěší vás, že lidé, kterým jste příliš nedůvěřovali, vás mají docela rádi.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nemalý význam má po vás dnešní návštěva.  Hovořte klidně a otevřeně, nic si nenechávejte pro sebe nebo na příště. Žádné příště už nemusí být. Do rozpaků by vás uvedly jen otázky na váš intimní život. To rozhodně odmítnete.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Budete mít příležitost předvést se jako kutil a zručný řemeslník. Kdyby to snad rodina nedokázala ocenit, citelně se vás to dotkne a večer s vámi nic nebude. Nepotěšila by vás náhlá návštěva protivných příbuzných.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Chystáte-li se na delší cestu, pečlivě zkontrolujte svůj vůz. Určitě byste se nechtěli vracet vlakem.  Potrápí vás partner se svými vrtochy. Ve chvíli, kdy už to nebude k vydržení, vás zachrání děti nebo staří přátelé.

VÁHY ( 23.9. – 23.9.)

Nepleťte si silnou vůli s tupou tvrdohlavostí. Vaše okolí bude na podobné negativní projevy velice alergické. Mnohem víc než posezení u krbu a grilovaná křidélka, vám prospěje dlouhá procházka nebo výlet na kole.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Pečlivě si všechno naplánujte, nic neponechávejte náhodě a improvizaci.  Snadno by se mohlo stát, že ztratíte mnoho sil a dosažené výsledky budou nijaké. Mohli byste zorganizovat skvělý večírek pro blízké přátele.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12 )

Sklon k sentimentalitě a vzpomínání způsobí, že budete mnohem zranitelnější a všechno se vás hned dotkne. Vaši blízcí to vycítí, ale cizí lidé těžko. Někdo se vás, třeba i nechtěně, asi dotkne. Snažte se to velkoryse přejít.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

V skvělé formě jsou vaše mozkové buňky. Spolehlivě najdete řešení jakéhokoli problému a přesvědčíte o své pravdě i největší pesimisty. Odporovat vám nebudou ani jindy zatvrzelý soused či zapšklá tchýně.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Na změnu postoje a hodnocení jisté osoby je ještě čas.  Fakt, že vám vyjde vstříc a bude na vás milá, nemusí znamenat, že se opravdu změnila.  Před odchodem z domu zkontrolujte krb, popelníčky a odpadkový koš.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Budete se hodně pohybovat, chodit nebo jezdit.  Zdá se dost pravděpodobné, že velkou část dne strávíte sháněním něčeho, co právě nyní naléhavě potřebujete. Nelze vyloučit, že utratíte docela slušnou sumičku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám