Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 6. srpna 2016

Novinky, sojka

Lásce netřeba ukazovat prstem

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Snaha dokázat okolí, že jste v skvělé sportovní kondici, se může ošklivě vymstít. Máte totiž sklon stavět si nereálné cíle. Porážku či neúspěch ponesete velice těžce. Odjezd z chalupy o chvíli odložíte na žádost sousedů.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Udržujte si odstup od lidí, o kterých víte, že rádi pomlouvají jiné a mohou vás zatáhnout do podivných her a pletich. Později budete marně vysvětlovat, že jste neměli o ničem nejmenší tušení a o nikom neřekli jediné křivé slovo.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Při vymýšlení programu na dnešní den se držte zpátky. V první řadě musíte respektovat stav svého konta. Realizace příliš originálních představ bude něco stát. Rodina nebo přátelé přijdou s něčím zajímavým a hlavně levnějším.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Velice pravděpodobně vás pozvou někam, kde se sblížíte s někým, kdo se vám líbí. Luna s Venuší naznačují, že jste si předurčeni. Samozřejmě výlučně v případě nezadaných. Nezveličujte drobné potíže, nebo se vám skutečně přitíží.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Práce na zahradě a na chalupě máte jistě dost, ale na poslední chvíli všechno nestrhnete. Důležité je proto vystihnout moment, kdy stačí jen malé přemlouvání a rodina vám pomůže. Spolehlivě zafunguje náznak odměny.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Pohyb Venuše vnese oživení do vašich milostných vztahů. Nutno ale dodat, že z toho nemusíte mít pokaždé jen radost. Zvýšený zájem vaší lásky vám určitě zalichotí, ale už méně některá její finančně nebo časově náročná přání.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Problém s nadměrnými výdaji by vás neměl vyvést z míry. Nakonec si poradíte. Starosti vám přidělají noví kamarádi vašich dospívajících dětí. Vaše obavy jim budou k smíchu. Proti nějakým tvrdším opatřením bude partner.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Vaše jednání ovlivňují vibrace Marsu, musíte držet nervy pod kontrolou. Vyhýbejte se nejasným situacím. Nechcete-li si přidělat problémy, starejte se jen o své věci. Neustále mějte na paměti, že  nejlepší je řešit neshody smírně.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Zajímavý nápad slibující zlepšení vaší finanční situace mají příbuzní. Na první pohled nic moc, ale když se nad ním v klidu zamyslíte, dokážete ho rozvinout. Pozor na laciné lichotky vašeho stálého nápadníka či ctitelky.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Necháte-li se přemluvit k něčemu, do čeho se vám nechce, nebo se vám to nelíbí, nedopadne to dobře. Lepší je se pohádat a držet se svých názorů. Odpoledne se osvědčíte jako strážce dobrých mravů a zásad slušného chování.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Pozor, abyste se v hovoru s tchánem či tchýní neotřeli o hodnoty, na kterých si neobyčejně zakládají a vaše slova nevzali jako osobní útok. Chystáte-li se na milostnou schůzku, oblékněte si to nejlepší. Je léto čas dovolených a působivý vzhled je nezbytný.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Se zajímavými zprávami přijdou sousedé. Není však třeba jim věřit každé slovo. Máte-li čas, podívejte se k příbuzným. Ve vzduchu visí hrozba, že si společně odsouhlasí něco, co se vám nelíbí. Zabráníte tím velké bouři.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám