Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 31. ledna 2015

Novinky, sojka

Žena, která se raduje ze života, se nemusí líčit

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Neseďte doma déle, než je to nezbytně nutné. Určitě máte přátele a známé, kteří by vás dokázali přivést na veselejší myšlenky. Venuše vyjde vstříc romantickým povahám. Popusťte uzdu fantazii a nebojte se promluvit o svých citech.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Čeká vás výstup s nějakým sprosťákem. Hrozí vám, že řeknete nahlas něco, co byste za jiných okolností z úst nikdy nevypustili. Život vám poněkud komplikuje postavení Merkuru a Marsu. Nesnažte se někomu lichotit, moc vám to nepůjde.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Na spoustu věcí, pro jiné jasné a nebudící odpor, pohlédnete kritickým a nedůvěřivým zrakem. Nedivte se proto nevěřícnému výrazu na tváři vašich blízkých a přátel. Zdá se, že se trápíte povinnostmi, které lze odložit.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nepodceňte radu starší osoby opačného pohlaví. Neztrácejte zbytečně energii a pusťte se do uskutečňování svých představ sami. Uvidíte, že vás bude po krátkém váhání někdo následovat. Netoulejte se v nočních hodinách.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Partner, lhostejno zda stálý nebo nová známost, se kterým jste se pohádali, bude i nadále trucovat. Asi nezbude než mu vyjít vstříc a udělat to, co jste odmítli. Luna vyzývá, jednat hned. Mohlo by se stát, že jim přání splní někdo jiný.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nepouštějte se do opravy počítače nebo mobilu. Nemusí to skončit dobře. Dráha Jupiteru přispěje k výraznému zlepšení vztahů s některými lidmi. Faktem je, že se kvůli nim zřeknete něčeho, co máte rádi, nebo jim obětujete volný čas.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Prokážete značnou vynalézavost při hledání způsobu, jak získat obdiv milované osoby nebo zvítězit ve sportovním klání. Rozhodně však nemůžete honit několik zajíců najednou. Je nutné se rozhodnout, co je pro vás prvořadé.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Vašim nápadům dá potřebný náboj a dynamiku Merkur. Máte-li umělecké sklony, můžete se prosadit na veřejnosti. Jinak se ale raději do ničeho složitého nepouštějte. Budete poněkud nervózní a tudíž i snáze zranitelní.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Poznáte někoho, na koho uděláte dojem. Budete-li ho chtít získat, nesmíte se předvádět a dělat mlhavé narážky. Bude mít schopnost odhalit sebemenší faleš. Při práci doma nebo na chalupě nepijte alkohol, přijdete k úrazu.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nesmutněte, odpadne-li vám domluvená schůzka nebo výlet. Jsou věci, které nikdo neovlivní. Vaše láska nebo přátelé vám to vynahradí jindy. Můžete si být jistí, že krach společné akce je velice mrzí. 

Najdete si náhradní program.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Jestliže rodině nenabídnete dost atraktivní představu, donutí vás k okružní jízdě po supermarketech. Neváhejte a popusťte uzdu fantazii, vedle skvělé zábavy také hodně ušetříte. S nečekanou situací počítejte při jízdě automobilem.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Známý, soused nebo přítel u vás budou sondovat, jestli by se nemohli bez ostudy vyvléct z nějakého neuváženého slibu. Zdá se, že je trápit nebudete. Jakmile zjistíte, o co jim jde, zachováte se velice vstřícně a velkoryse.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám