Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 3. října 2015

Novinky, sojka

Chtivost je šeredná a bezedná

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Pečlivě zvažte, čemu se dnes raději vyhnete, o čem pomlčíte. Jupiter předpovídá, že se ocitnete v různých situacích, někde s dost podivnými lidmi. Činorodí budete doma. Vaše nutkání neustále něco měnit a přestavovat, může vaše blízké dost vystrašit.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Pokud zůstanete uzavření mezi čtyřmi stěnami, celkem lhostejno kde, zmocní se vás nuda a budete protivní a uštěpační. Potřebujete vybít negativní energii. Vaše místo je v přírodě a mezi společensky naladěnými kamarády.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Návštěva jisté osoby neproběhne ani zdaleka v takovém poklidu, jak si představujete. Před tím, než uděláte první krok k usmíření s příbuznými, si všechno ještě promyslete. Máte sklon k zbrklému jednání a uvažování.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Najde se závistivec, který vás začne ve společnosti pomlouvat. Jak se zdá, nebudete si brát servítky a okamžitě se ozvete. Přes den se občas podívejte z okna, jestli kolem vašeho vozu, chalupy nebo domu, neobchází podezřelé typy.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Držet nervy na uzdě bude nutné ve chvíli, kdy zjistíte, že jistá osoba zná vaše malé tajemství. Zatím se nezdá, že by ho chtěla vytrubovat do světa, ale opatrnosti není nikdy dost. Bude třeba si s ní diskrétně pohovořit.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nemalý prospěch a uspokojení vám přinese delší cesta. Poznáte nové lidi a dozvíte se spoustou zajímavých věcí. Půjdete-li s rodinou nakupovat, pořídíte si hezkou věc na sebe nebo do domácnosti.

Nebude to však levné.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Věnujte se rodině, Merkur nabízí hned několik možností rozptýlení. Vstřícnost, vtipné nápady a úsměv vám zajistí sympatie dětí i partnera. Pokud by vám přeci jen něco nevyšlo, mávněte nad tím rukou a zkuste přijít s něčím jiným.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Opatrně s pracemi doma i na chalupě. Nemusíte hned vyplýtvat všechny síly. Máte před sebou zajímavý večer a byla by škoda ho proležet s bolestmi zad. Vaše vystoupení ve společnosti zaujme zejména opačné pohlaví. 

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nápadů budete mít nepřeberně, ale slabší to bude s jejich realizací. Neuškodilo by porozhlédnout se po někom, kdo by vám s jejich uskutečněním trochu pomohl. Připravte se na nečekané hosty, neustále mějte plnou spíž a ledničku.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Pozor na euforii, vyvolanou konstelací Luny s Venuší. Jste s to naslibovat věci, které nemůžete nikdy splnit. Zklamané bude zejména opačné pohlaví. Protivný příbuzný se bude naschvál neustále vracet k staré, nepříjemné záležitosti.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Jen těžko se vyhnete nutnosti rychle vyřešit naléhavý rodinný problém. Situaci zkomplikuje neochota vašich blízkých naslouchat racionálním argumentům. Nebylo by divu, kdyby vám povolily nervy. Večer může být dramatický.

RYBY ( 21.1. – 20.2.)

Náročné zkoušce bude vystavena vaše schopnost improvizace. S pomocí Jupiteru ji zvládnete na výbornou. Dlouhý, vzrušující večer prožijete s novou láskou. Měli byste se však víc kontrolovat. Hrozí vám neuvážený krok.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám