Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 28. ledna 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krátké návštěvy prodlužují přátelství

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nedáte se odstrašit náročností složitých úkolů, do každého se pustíte s plným nasazením a odhodláním dosáhnout úspěch. Nadchází období špatného prožívání milostných problémů. Nedokážete se povznést nad nepříjemnou realitu.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

V průběhu dne se u vás projeví přepracovanost a únava. Neměli byste se tomu bránit. Je třeba přijmout fakt, že nejste na klíček. V opačném případě je skoro jisté, že naděláte spoustu chyb a dočkáte se jen zklamání.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Plán na odpoledne bude nutné trochu upravit kvůli finanční náročnosti. S tak drahou zábavou jste nemohli předem počítat. Nemusíte se bát, nějaké východisko už spolu s dětmi najdete. Jejich improvizační schopnosti vám vezmou dech.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Dopálí vás cizí zásah do vašeho soukromí. Nemusí jít jen o vlezlé příbuzné nebo sousedy. Rozhodně však tomu učiníte ráznou přítrž. Při výběru diety se spolehněte na intuici. Váš organismus ví nejlépe, co mu svědčí.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Potřebujete nabrat síly. Nevyhýbejte se prošlapaným cestám. Planety slibují, že právě někde tam narazíte na zajímavá fakta a úkazy. Pak už záleží jen na vás, jaké z toho vyvodíte závěry. Vyzkoušejte vše nové, objevíte v sobě skrytý talent.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Z dálky se k vám blíží nový partner. Zatím se skrývá v šeru, ale už brzy vám ukáže svoji tvář. Zajímavé je, že se seznámíte v situaci, která bude mít k romantice hodně, hodně daleko. Pozor na nedorozumění s nejstarším potomkem.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Konstelace Luny s Neptunem opatrně naznačuje, že nový známý, kterého poznáte na nějaké společenské nebo kulturní akci, není pro vás ten pravý přítel. První dojem nebývá vždy docela objektivní. Neukvapte se.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Ideální by bylo odjet někam na hory, na lyže. Mohli byste sportovat podle libosti a navíc nasbírat síly v novém, energií nabitém prostředí. Za rozladěností příbuzných se skrývají silné rozpaky. Potřebují si o něčem promluvit a neví, jak na to.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Pořádně vás překvapí děti, které nadšeně odsouhlasí všechno, s čím přijdete. Mělo by vám dojít, že to není samo sebou. Čertovina z toho bude cítit na sto honů. Žádné mimořádné vzrušení neslibuje večerní setkání s přáteli.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Na horách se nepouštějte příliš daleko od hotelu, sjezdovky a od lidí vůbec. Před vámi jsou situace, kdy by bylo špatné, kdybyste jim museli čelit sami, bez cizí pomoci. Dotkne se vás sobecké chování kamaráda nebo příbuzného.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Zadaní by to neměli přehánět s flirtováním. Partner bude mít oči všude a některá vaše gesta a průpovídky ho přivedou k nepříčetnosti. Vy vypjaté atmosféře uděláte jeden z vás krok, kterého byste později litovali.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Před odjezdem na zimní dovolenou, na hory nebo na chalupu pečlivě zkontrolujte svůj vůz. Rozhodně rovněž nespoléhejte na dochvilnost veřejných dopravních prostředků.  Škoda každé hodiny, o kterou se připravíte pozdním příjezdem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám