Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 28. března 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chtít najít pravdu je zásluha, i když cestou bloudíme

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Sebevědomí vám zvýší nadbíhání přitažlivé osoby. Jste-li sami, není důvod pozvání na schůzku odmítnout. Venuše však radí důsledně se vyhýbat hovorům na vážné téma. Oblékejte se odvážně, podtrhnete tím svoji osobnost.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Udělejte všechno pro to, abyste větší část dnešního dne strávili s rodinou v přírodě. Ideální by byl výlet někam, kde to neznáte, a kde vás čeká spousta nových zážitků. Na návštěvách a při párty nepodlehněte dojmu, že jste nejchytřejší na světě.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Zažijete překvapení, které budete rozdýchávat pěkně dlouho. Pozor, abyste ho nepřipsali na vrub někomu, kdo za nic nemůže. Sebrat síly a nalézt východisko ze složité situace vám pomohou rady starých osvědčených přátel.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nepleťte si talent a dovednost s riskováním, na štěstí dnes moc spoléhat nemůžete. Situace a události, které jindy bezpečně zvládnete, se vám mohou zcela vymknout z rukou. Podaří se vám navázat nové přátelství.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Poněkud dusnou domácí atmosféru lze rozptýlit jen vstřícným a laskavým chováním. Jednou přelétne přes nos něco vám, podruhé partnerovi. Zkuste zůstat nad věcí, vyplatí se vám to. Skvělou tečkou za dnešním večerem bude romantická večeře.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Mohou vás sužovat jisté zdravotní problémy, vyplývající ze slabší fyzické kondice. Nepřeceňte proto síly a nepouštějte se do namáhavé práce a náročných sportů. Všechno chce svůj čas. Za pár dní budete naprosto fit.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

V poněkud melancholické náladě se svěříte partnerovi, přátelům nebo příbuzným s tím, co vás už dlouho trápí. Možná je to hodně zaskočí, ale určitě udělají všechno pro to, aby vám pomohli a zbavili vás vašich starostí.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Využijete volna a vrátíte se k nepříjemné povinnosti. Vypořádáte se s ní nečekaně rychle, ale bude vás to stát dost energie. Nebylo by divu, kdybyste se chtěli potom už jen bavit. Nepřipraví-li vám partner nápaditý program, má smůlu.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nulový výsledek přinese snaha odradit partnera do nudné návštěvy. Její průběh vám dá zapravdu, ale raději mu to moc nepřipomínejte. Pojedete-li někam autem, nesmíte za žádných okolností spěchat. Nedopadne to dobře.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Pokud jde o vaše city, musíte si ujasnit, o co vám opravdu jde. Máte-li novou známost, objeví se ve vašem vztahu několik rušivých momentů. Nebudete-li dostatečně přesvědčiví a okouzlující, vypadá to na nečekanou krizi.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Ledacos je jinak, než myslíte. Bude proto lepší se celý den držet stranou a okolní dění sledovat z lehkým nadhledem. Nezatracujte nabručeného partnera, na jeho náladě jste se mohli podepsat i vy, třeba nedostatkem fantazie.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nejdříve si s chutí poležíte, ale potom se dáte energicky do díla a jen těžko s vámi někdo udrží tempo. Nic vám nepřijde zatěžko, úklidem počínaje a péčí o zahradu konče. Problémem bude, zapojit do něčeho starší děti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám