Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 27. prosince 2014

Novinky, sojka

Jediné laskavé slovo zahřeje člověka na tři zimy

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Hodláte-li časně ráno vyrazit ven, třeba na lyže či na sáňky, tak opatrně. Potřebujete se dostat do formy. Přeci jenom jste po svátcích trochu unavení. Nesmíte usilovat o špičkový výkon. Pamatujte, že jde jen o zábavu.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Po zralé úvaze se vyberete někam, kde je hodně sněhu a vládne zimní romantika. Ovlivňovat vás budou zážitky z předcházejících dnů. Ve svém nadšení budete vnímaví ke všemu, s čím přijdou vaši nejbližší, příbuzní a přátelé.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Budete mít příležitost dokázat, jak jste nepostradatelní při přípravě pohoštění a zábavě. Budete dobrým duchem rodiny i společnosti. Některé vaše nápady mohou budit rozpaky, ale dokážete je prezentovat tak, aby se nikdo neurazil.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Uran naznačuje situaci, ve které se budete muset trochu zapřít a držet zpátky, ale s nadhledem to zvládnete. Uznalý pohled lidí, na kterých vám záleží, vám zvedne sebevědomí. Dobře se oblékejte, důležité jsou hlavně boty.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Budete muset improvizovat. Hodně nervózní budete zejména v případě značně náladového známého. Jsou totiž lidé, kterým je třeba říci nepříjemné věci po lopatě, a na to dnes nemáte. Naštěstí bude poblíž někdo, kdo vás podrží.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nebylo by divu, kdybyste již byli dalšími volnými dny unaveni. To, co se od vás po celou dobu očekává, by porazilo i mnohem silnější nátury. Možná dnes proto budete hlavně odpočívat a budete vděční za chvíli klidu a samoty.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Mohli byste hodně udělat pro jistou osobu v okolí. Otázkou je, jestli to v nynějším kolotoči událostí stačíte zaregistrovat. Přestože si myslíte, že víte, kam půjdete a co budete dělat, náhoda vám může vyvést překvapivý kousek.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Ještě stále budete dobře naladěni, ale energie vám kvapem ubývá. Ochotě se zúčastníte každé legrace a nezkazíte žádnou zábavu, ale schválně se budete držet v pozadí. U srdce vás zahřeje poděkování někoho, komu jste pomohli.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Tolerance Marsu a Venuše dá průchod vašim slabůstkám. Oslabuje zejména vaši odolnost vůči dobrému jídlu a lichotkám. Mějte na paměti, že vaše soukromé starosti a problémy nejsou nejlepší témata k společenskému hovoru.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Den jako stvořený k rodinným setkáním. V případě slušného počasí si určitě vyjdete ven, případně budete trochu sportovat. Marně byste se pokoušeli vyšetřit si chvilku pro sebe a ukrýt se někde v koutku. Partner a děti si vás chtějí užít.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nenechte si den pokazit drobnými potížemi. Zmizí samy, aniž byste pro to museli udělat něco mimořádného. Jindy přívětiví a milí příbuzní mohou být náhle poněkud vztahovační a projevit znaky bolestínství. Buďte k nim tolerantní.

RYBY ( 21.1. – 20.2.)

Atraktivní odpoledne nebo večer slibuje dráha Venuše. Možná kvůli tomu budete muset měnit již připravený program. Ve srovnání s tím, na co můžete těšit, jde o pouhou maličkost. Nešlapte si po štěstí, jednejte rychle.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám