Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 27. ledna 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sláva a zisk ženou člověka dál, než kam orel doletí

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Venuše vás vybízí, abyste neváhali s podáním pomocné ruky blízké osobě. Netýká se to však půjčování peněz. Na jejich vrácení byste mohli marně čekat celou věčnost. Návštěva příbuzných vám neublíží, nějak už ji přetrpíte.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Zvážit je třeba účast na bouřlivým oslavách a piknicích. Sil stále nemáte na rozdávání, bylo by jistější najít si klidnější zábavu. Pokud jste vyhlašovali, že začnete držet dietu, nebo skoncujete s nějakým zlozvykem, můžete začít už dnes.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Vyhněte se zbytečným sporům s partnerem, nic neplánujte přesně na minuty. Není nejmenší naděje, že by vaše plány vyšly. Auto nemusí startovat, vlak bude mít zpoždění apod. Proč se rozčilovat?  Ve společnosti nikoho nekritizujte.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Pro něco se nadchnete, ale protože se vám nebude dařit, brzy vás nadšení přejde. Neměli byste zapomínat, že vás kritickým okem sleduje rodina. Věří vám, že se zapřete a nepovolíte, dokud nedosáhnete svého.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Pokusíte se domluvit s někým, kdo vám nedávno učinil výhodnou nabídku. Nelze vyloučit, že jste už svoji šanci propásli. Doma to nebudete mít snadné. Partner, popíchnutý příbuznými přijde s nápadem, který jste nedávno zpochybnili.

PANNA  ( 23.8. – 22.9.)

Pozor na přehnané reakce v milostných vztazích. Venuše s Lunou doporučují probírat všechno v klidu. Lhostejno, budete-li pohovořit před hodinou nebo před kamarády. Se žádostí o radu za vámi přijde někdo, koho jste dlouho neviděli.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Jistá osoba se pokusí využít toho, že potřebujete její pomoc. Pokusí se vás přinutit, abyste pro ni zařídili něco, co nemůžete, ani nechcete. Na odpolední návštěvu dorazíte se značným zpožděním. Hleďte si usmířit hostitele.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Dnešek slibuje řadu příjemných, nevšedních zážitků, ale zároveň i citelná vydání.  Na partnerovi, dětech a konec konců ani na sobě, však šetřit nebudete. Naštěstí se vzápětí objeví příležitost díry v rodinném rozpočtu zalát. 

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Budete nuceni odpovědět na kritiku příbuzných a přátel. Vaši reakci bude napjatě sledovat hned několik neúprosných kritiků.  S podporou Neptunu řeknete několika osobám na rovinu, co si o nich myslíte. Je to divné, ale začnou vás mít rádi.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Hodně se budete věnovat činnostem spojeným s chatou, bydlením a zahradou. Cílevědomě tím skvěle naladíte partnera, který vám odpustí všechny hříšky z minulých dní. Chystáte-li se na výlet, neuškodí vyhledat si náhradní cíl.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Bude se vám dařit všechno, na čem vám záleží. Neodmítejte zbrkle pozvání na večírek či nějakou oslavu. Mohli byste se seznámit a popovídat si se zajímavými lidmi. Na spadnutí je bouřlivý, čistě erotický vztah.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Máte šanci výrazně zlepšit své vztahy s okolím. Podmínkou je, že přestanete každého bezdůvodně kritizovat kvůli maličkostem. Se zlou se potáže každý, kdo vám předloží přemrštěný účet. Nedostane ani korunu navíc.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám