Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 26. března 2016

Novinky, sojka

Co neumíš pochválit, nehaň

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Již u snídaně vám dojde, že vaše iniciativa je nežádoucí. Zbytek rodiny má o Velikonocích své představy a těžko si do nich dá mluvit. Možná to bude mít i jisté výhody. Nemusíte nic vymýšlet, a přesto se budete bavit.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Malému překvapení se nevyhnete, ale díky příznivé planetární konstelaci ho dokážete strávit v klidu. Nepokoušejte se radit a dělat kázání dospívajícím dětem. Všechno co jim řeknete, třeba i taktně a laskavě, se vzápětí obrátí proti vám.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Budete dobrou duší rodiny i přátel, každému vyjdete vstříc. Optimismem a dobrou náladou nakazíte celé široké okolí. Zavolá vám někdo, koho jste dlouho neviděli a vůbec vám nechyběl. Jeho pozvání vás uvede do rozpaků.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Pojedete-li na velikonoční výlet, pozor na silnicích. Plni silných dojmů snadno přehlédnete, co se děje před vámi. Potěší vás zájem rodičů o vaše problémy. Ochotně a bez řečí, bez ohledu na čas a peníze, vám poskytnou veškerou pomoc.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Vaše láska se vrátí k něčemu, co donedávna odmítala. Bylo by bláhové jí to připomínat. Urazí se a zkazíte si víkend. Budete-li se pohybovat v místech svého dětství, čeká vás milé setkání se starým přítelem nebo spolužákem.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Bedlivě sledujte soky v lásce. Luna nevylučuje nečekaný obrat i v zdánlivě pevných vztazích. Ani se nenadějete a zbudou vám jen oči pro pláč. Bude se vám dařit na cestách. Na jedné delší zastávce prožijete malé dobrodružství.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Ochota přizpůsobit se požadavkům dětí a partnera vám získá jejich sympatie, ale zároveň se trochu zapotíte. Zjištění, že se dokážete radovat jako malí, výrazně zlepší vaši psychiku. Některé problémy definitivně pustíte z hlavy.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nebezpečná může být vaše chuť provokovat a trousit pikantní poznámky. Některé lidi pobavíte, ale Mars varuje, že mnohem víc se jich urazí. Mělo by vás varovat, že nepůjde jen o starší osoby zvyklé na jiné způsoby.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Budete se řídit výhradně intuicí a vlastním rozumem. Chytráky, jejichž rady by vás spolehlivě potopily, poženete holí. Na nervy vám zabrnká dávný nápadník nebo ctitelka. Potkáte je v naprosto nevhodnou a nečekanou chvíli.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Potřebujete zkrotit a ovládnout sobecké návyky. Uškodili byste si tím především u přátel. O váš idol projeví žhavý zájem někdo jiný. Jistá osoba ve vaší blízkosti chce přesně to, co popírá a odmítá. Nemělo by vás to překvapit.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Náhoda vám umožní dlouhý rozhovor s někým, před kým vás pár lidí varovalo. Na vás udělá dojem zcela opačný. Spolehněte se na svoji intuici, proč by se ostatní nemohli mýlit. Chystá se k vám někdo, kdo se nedá vyhodit.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nedejte se otrávit závistivci a hloupými řečmi. Zdá se, že jim ležíte v žaludku. Pár pochybných existencí se vždycky najde. Vyjdou vám vstříc příbuzní. Udělá na ně dojem vaše vytrvalost, díky které se nenecháte ničím a nikým odbýt.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám