Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 25. ledna 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Koně chval po měsíci a ženu po roce

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Scestné představy ve vás může vyvolat partnerova rozvernost. Než začnete vtipkovat, važte slova. Pohyb Neptunu přináší nepředvídatelné situace. Namíchne vás příbuzný nebo přítel, který s vámi odmítne jít na sportovní či kulturní akci.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nebuďte prchliví, ukvapenou reakcí ztratíte sympatie slušného člověka. Ani velká láska není omluvou k tomu, abyste svůj idol k něčemu nutili. Dojde k roztržce, které nezabrání ani slibné postavení Luny s Venuší. Musíte se kontrolovat.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

K čemu se postavíte, to zvládnete. Máte nos na to, co dělat a čemu se raději vyhnout. Platí to jak pro práci v domácnosti, tak sportovní disciplíny. Starší ročníky mohou úspěšně soupeřit i s mnohem mladšími borci.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

V partnerských vztazích se začne oteplovat a spory postupně utichnou. Příjemně vás překvapí příbuzní, kteří vám nabídnou finanční pomoc nebo zprostředkování výhodného obchodu. Pozor na neošetřených silnicích.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Přátelé vám pomohou vyřešit problém, který vás sužuje už delší dobu. Při setkání s cizími lidmi nepřeceňujte svoji intuici. Vaše láska má připraveno pár zvídavých otázek na tělo. Se stručným ano či ne, se nespokojí.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nastal čas splatit dluh známým, kteří vám poskytli cennou pomoc. Nebylo by správné se tvářit, že o ničem nevíte. Pokud je před vámi nějaká cesta, počítejte s menšími potížemi. V milostných vztazích pozor na pocit ukřivděnosti.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Jste poněkud nevyrovnaní a neklidní. Mějte se na pozoru, kroťte svůj temperament. Příčinou vaší nervozity může být podvědomá touha po jistých změnách. Zbavit se zbytečných zábran vám pomůže postavení Marsu s Jupiterem.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Co máte udělat, stihnete, ale bez viditelného nadšení. Budete totiž myslet na něco úplně jiného, mnohem lákavějšího. V některých případech se stanete terčem nespravedlivé kritiky. Smiřte se s tím, že jste dnes snadným cílem.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Pozor na přehnaná očekávání, máte velké oči. Abyste nebyli zklamáni. Dnes se dozvíte pár věcí, které vás tvrdě vrátí na zem. Nemůžete mít všechno. Nedivte se tudíž, když přijdete o něco, co jste nedávno pracně získali.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Setkáte se s někým, koho jste dlouho neviděli. Po letech máte šanci se dozvědět zajímavou věc. Na horách a na chalupě to nepřežeňte s fyzickou námahou. Mohlo by se stát, že další dny budete jen polehávat a odpočívat.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Okolnosti si vynutí otevřený rozhovor s osobami z nejbližšího okolí. Odhalíte drobnost, která vám bude vrtat v hlavě, dokud si o ní s někým nepohovoříte. Tušení, že se něco semele, vám včas a předem vnukne Venuše.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Šetřete s projevy citů a sympatií opačnému pohlaví. Budete jako motýl, přelétávající z květinky na květinku. Nepotrvá dlouho a ošklivě narazíte. V nebezpečí jsou zejména zadaní. Ani náhodou jim neprojde ani nevinný flirtík.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám