Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 24. října 2015

Novinky, sojka

Od člověka, který není ani dobrý ani zlý, nelze nikdy nic očekávat, ale zato nutno se všeho obávat

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Pestré zážitky vás přesvědčí, že víkendové volno nemusí být nudná záležitost. Rodina a přátelé, případně nová láska, ocení vaši fantazii a obětavost. Navíc se nemusíte bát přehnaných výdajů. Poznáte pár zajímavých lidí.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Věnujte se partnerovi. Musíte mu vynahradit dřívější nedostatek pozornosti. S hromadou nápadů přijdou děti. Náladu vám pokazí problém, se kterým si sami neporadíte. Berte to jako možnost vyzkoušet ochotu přátel a sousedů.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Najde se příležitost vyjasnit si nedorozumění s přítelem. Pár těžkých chvil vás čeká se staršími dětmi. Přijdou s novými, pro vás poněkud nepochopitelnými představami. Než něco řeknete, promyslete si jejich možnou reakci.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

V cizím prostředí si odpusťte dvojznačná gesta a vtípky. Saturn navodí několik situací hrozících velkým trapasem. Dvojnásobně opatrní musí být čerstvě zamilovaní. Nová láska vás ještě pořádně nezná, nemusí vás dobře pochopit.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nejvíc legrace si užijete ve společnosti milých, bezstarostných lidí. Nebylo by divu, kdybyste se bavili dlouho přes půlnoc. Chystáte-li se na cestu, nemusíte se obávat o její výsledek. Nebezpečí na vás číhá jen na špatně udržované vozovce.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Až se dnes půjdete s přáteli pobavit, počítejte skleničky vypitého alkoholu. V opačném případě se můžete dopustit menší společenské chyby. Nedejte na sliby, Mars důrazně varuje před chytrákem, který se vás pokusí napálit.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Vyhněte se sucharům, se kterými je jen a jen nuda. Bez ohledu na to, jestli půjde o příbuzné nebo známé, nemá smysl s nimi ztrácet drahocenný čas. Prospěje vám, když budete krotit chuť k jídlu. Důsledně omezte konzumaci ostrých jídel.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Merkur radí za žádnou cenu nepřehánět. Člověk, se kterým budete mít co dělat, také není žádný hlupák. Budete mít sklon k fantazírování a věci uvidíte takové, jaké je chcete vidět. Nesnažte se o navázání vážné známosti.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Dobře vám udělá aktivní odpočinek. Stojí za to vyrazit ven, vidět na vlastní oči, co se děje v přírodě.  Na své si přijdou milovníci sportu. S překvapivou kondicí se pochlubí starší ročníky. Pokud to nepřeženete, uděláte na své okolí velký dojem.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Neptun se Saturnem varují před experimenty s nově zakoupenou technikou. Pečlivě pročítejte návody. Mohlo by se stát, že něco nechtěně poškodíte. Do restaurací a vináren vstupujte jen s nezbytnou hotovostí. Utratíte všechno, co budete mít u sebe.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Budete podráždění, schopní se pohádat i kvůli prkotinám. Bude proto rozumnější vyhnout se větší společnosti. Ideální je výlet do přírody, kde načerpáte nové síly. Potřebují to více méně všichni, nejste žádnou výjimkou. 

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Návštěva příbuzných vám neublíží, nějak už ji přetrpíte. Zvážit je třeba účast na bouřlivém pikniku nebo posezení s přáteli u krbu. Pokud jste nedávno vyhlašovali, že začnete držet dietu, máte šanci dokázat, že to myslíte vážně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám