Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 24. ledna 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Polibek je důkazem pro tvrzení, že dvě hlavy jsou lepší než jedna

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Blízkost atraktivní osoby způsobí, že v sobě objevíte dosud netušený talent a schopnosti. Řada lidí bude žasnout. Opatrně při laškování se zadanými známými. Nečeká vás nic dobrého. Pohyb Marsu varuje, že tvrdě narazíte.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Vyrazíte s rodinou poněkud dál, než jste měli původně v plánu. Buď vás zlákají přátelé, nebo sehraje svoji roli náhoda. V obou případech se vrátíte spokojení. Nesmíte zapomenout vzít si mobilní telefon. Můžete ho potřebovat.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Předvedete okolí, že když chcete, dokážete být pěkně zlí. Jistá osoba už podobnou ukázku síly potřebuje jako sůl. Sami se budete divit, kde se to ve vás bere. Příjemné chvíle slibuje pobyt s partnerem někde dál od lidí.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Usměje se na vás štěstí. Koupíte si, nebo dostanete něco, co se vám již dlouho líbí. Při jisté mimořádné příležitosti oceníte fakt, kolik máte známých, se kterými je spousta zábavy. Téměř zapomenete na starosti.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Pokud se vám někam nechce, nikam nechoďte. Možná se tím někoho dotknete, ale věřte intuici. Neptun slibuje, že se dokážete skvěle bavit sami, a jak se zdá, možná právě tohle potřebujete. Případná návštěva ocení vaše kuchařské nápady.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Na nervy vám půjde osoba ochotná hádat se kvůli každé prkotině. Jakmile zjistíte, o koho jde, vytraťte se a již se nevracejte. Někdo se může urazit, ale pořád lepší, než si nechat zkazit sobotu a náladu na dalších pár dní.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Potíže čekají zadané, podlehnuvší kouzlu opačného pohlaví. Ani se nenadějete a dopustíte se hloupé nerozvážnosti. Postavení Luny a Marsu přesvědčivě dokládá, že reakce vašeho stálého partnera není tím nejhorším, co vás může potkat.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Opatrně na silnici a na ulicích. Nutkání předvádět se a s někým závodit, hrozí zraněním způsobeným vlastní neopatrností. Na víkendu v přírodě nepřeceňujte síly. Je absurdní předvádět se před mladšími ročníky, stejně to neocení.

Opatrně na silnici a na ulicích. Nutkání předvádět se a s někým závodit, hrozí zraněním způsobeným vlastní neopatrností. Na víkendu v přírodě nepřeceňujte síly. Je absurdní předvádět se před mladšími ročníky, stejně to neocení.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Ranní vstávání nebude žádná radost, ale chování vašich nejmilejších všechno spraví. Mají nápad, který nemůžete odmítnout. Důležité je, že v něm nehrajete hlavní roli. V podstatě je nutná jenom vaše účast a nadšené výkřiky.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Uspokojena bude vaše ješitnost. Známý nebo soused, notorický závistivec, utrpěl šok, který se pokoušel utajit. Různými cestami se k vám dostanete pikantní informace o trapném konci jeho ambiciózních plánů.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Citlivě rozlišujte, co se dá uskutečnit, a co je pouze nereálným přáním. Rozhodně se nevyplatí usilovat o něco jenom proto, abyste uspokojili svoji ctižádost. Luna vás sblíží s partnerem a několika dalšími, vašemu srdci blízkými osobami.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Všechno by dnes mohlo být v pořádku za předpokladu, že se vaše rozhodnost nezmění v obyčejnou mánii. Na návštěvě u partnerových rodičů dávejte bedlivý pozor na to, co říkáte. Snadno plácnete hloupost, která je urazí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám