Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 24. června 2017

Novinky, sojka

Požitkářství nikdy nebude vědět, kdy přestat

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Konstelace Merkuru s Uranem slibuje vyřešení starších záležitostí a problémů s příbuznými. Možná si to představujete trochu jinak, ale v zásadě nebude zle. Špatné nálady se zbavíte ve společnosti starých kamarádů

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Vykalkulovaným, předvídavým krokem zabodujete u sousedů na chalupě. Z vaší strany to bude neobyčejně chytré a prozíravé. Nezadaní naváží novou známost, ale chvíli potrvá, než si zvyknou na některé partnerovy slabůstky.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

S nelíčeným údivem přijmete informaci o bouři emocí, která zmítá některými příbuznými. Někdo si myslí, že musí být po jeho a může diktovat ostatním. Musíte zasáhnout dříve, než se něčí špatná nálada obrátí proti vám.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

S nadhledem berte nápady partnera a dospívajících dětí. Všechno je ve stádiu spekulací a jakékoli hádky jsou proto zbytečně. Měli byste se domluvit v klidu a pohodě. Vystříhejte se alkoholu ve všech jeho podobách.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Máte-li namířeno do společnosti, nebudete litovat. Během skvělé zábavy se dozvíte důležitou informaci. Rozhodně si však nehrajte na detektiva, je to nebezpečné. Hrozbu milenecké roztržky zažehnáte na společném výletu.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Rozzlobí vás nevhodné, sobecké chování známého nebo přítele. Za to, co pro vás nedávno udělali, se budou dožadovat náročné protislužby. Vaše reakce může být hodně ostrá, včetně toho, že se nadlouho rozkmotříte.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Vaší slabinou bude slabost pro obdiv opačného pohlaví. V milostných vztazích budete mírní a vstřícní, váš idol si vás nebude moci vynachválit. Chystáte-li se do přírody, potom pozor na náročný terén. Opatrně s koupáním ve studené vodě.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Zaskočí vás projev nedůvěry nové známosti nebo kamarádů. Musíte je přesvědčit, že vám křivdí. Více se zajímejte o příčinu špatné nálady a nestálosti potomků. V případě finančních potíží neváhejte a o potřebnou částku požádejte přátele či příbuzné.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Víkend se rýsuje velice sympaticky. Nebojte se náročného programu, prospěje vám fyzicky a srovnáte se psychicky. Spolehlivě odplaví vaše starosti voda nejen v moři, ale také v řece či rybníku. Hlídejte si dolní končetiny.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Jistá naléhavá záležitost, do které se hodláte konečně pustit, vyžaduje opatrný přístup. Budete mít o čem přemýšlet. Držte se dřívějších představ, neusilujte o nějaké nadčasové hodnoty. Snadno získáte sympatie opačného pohlaví.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Dlouho budete hledat společný jazyk s příbuznými. Zaujmou postoj, který nemůžete nikdy přijmout. Přízeň nového idolu vám zajistí nezvyklá štědrost až rozhazovačnost. Takhle však opravdová láska nevypadá. Přemýšlejte hlavou.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Otráví vás záležitost z minulosti, která zatíží vaše finance. Může jít o nevyrovnaný nebo čestný dluh.

Největším nepřítelem lásky je nuda, váš program pro společné chvíle s novou láskou musí být nápaditý a originální.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám