Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 22. února 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Láska náhlá, nebývá stálá

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Planety předpovídají nečekané setkání s někým, s kým si vždycky hezky popovídáte. Berte to jako šanci na obnovení psychické rovnováhy. Nepřehánějte to s fyzickým nasazením. Nechtějte držet sportovní krok s mladšími ročníky.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Na rodinných oslavách a setkáních se setkáte se snahou staršího příbuzného, všelijak vás dirigovat a poučovat. Určitě si to nenecháte líbit a budete se řídit hesle, na hrubý pytel, hrubá záplata. Rázným jednáním potěšíte partnera.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Planety potěší hlavně rodiče. Po zdlouhavé a bouřlivé diskusi vaše ratolesti uznají, že byste mohli mít v lecčems pravdu a nechcete jim v ničem bránit. Neponechávejte bez dozoru ani staré a vysloužilé věci. Ani se nenadějete a budou pryč.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Neomlouvejte své vady ve chvíli, kdy vás bude někdo kritizovat. Vyvoláte vleklý spor a ztratíte sympatie. Vůbec bude lepší, když budete víc mlčet než mluvit. Pokud to jenom trochu půjde, vyhněte se haštěřivé sousedce.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Hodně předem spolehlivě vycítíte hrozící nebezpečí a okamžitě se stáhnete zpátky. Oceníte to zejména při setkání s protivnými a lakomými příbuznými. Neodmítejte pozvání na schůzku jenom proto, že se údajně nemáte co na sebe.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Dobře si promyslete, co komu můžete slíbit. I když to myslíte upřímně, nemusíte k tomu mít dost sil. Je lepší přiznat to hned a vyhnout se pozdějším třenicím. Při flirtování nelze překročit jistou hranici, následky by byly žalostné.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nemalou částku ušetříte poté, co vám známý ukáže, kde a za co, vyhazujete zbytečně peníze. Chystáte-li se s partnerem do společnosti, měli byste se ukázat v něčem novém. Je třeba vytřít zrak nepřejícným, závistivým známým.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Dopoledne si přispíte, ale odpoledne budete jako rybička. Stihnete jak všechny domácí povinnosti, tak večerní zábavu. Ve větší společnosti budete středem pozornosti. Pozor, abyste si nevhodným gestem nepokazili reputaci.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Ať už se ocitnete kdekoli, vyhněte se ožehavým tématům a držte se dál od cizích lidí. Jupiter varuje před hrozbou nedorozumění. Při sportu se věnujte jen těm disciplínám, které bezpečně zvládáte. Neriskujte na ledu ani na sjezdovkách.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

V lidech se poměrně vyznáte, ale nemáte daleko k ukvapeným a špatným odhadům. Hlavu vám může poplést fyzicky přitažlivá, příjemně vtipkující osoba opačného pohlaví. Mějte na paměti, že půjde o společníka jen na dnešní večer.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

V plné síle se projeví vaše autorita a  schopnost působit na jiné. Po chvíli navážete rozhovor i s lidmi, které jste nikdy předtím neviděli. Neplánujte si žádné velké sportovní výkony a nepřehánějte to s fyzickou námahou.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nejste v plné formě a všechno vám bude trvat dvojnásob dlouho. Venuše radí udělat něco pro upevnění milostných a příbuzenských vztahů. Nepříjemné je, že partnerova tendence všemožně vás dirigovat, vám nic neusnadní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám