Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 22. srpna 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nepohrdneš člověkem v jeho stáří

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Budete-li chtít riskovat, a odvahy máte na rozdávání, můžete vystavit nebezpečí někoho, koho máte rádi. Bude lepší nehazardovat a realizaci originálních představ odložit na příznivější dny. Před tím než budete někde jíst, nahlédněte do kuchyně.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Venuše s Lunou přejí rozvoji rodinných a partnerských vztahů. Dojde vám, že nesmíte svoji lásku zklamat a vyjdete jí vstříc, jak jen to půjde. Kdybyste si vyrazili někam, kde jste už dlouho nebyli, bude to téměř ideální den.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Chcete-li se zbavit deprese a pesimistických myšlenek, musíte najít někoho, s kým se dá mluvit, aniž by to rozhlásil po celém okolí. Zajděte za starými přáteli. Jejich rady sice nebudou nijak nápadité, ale budou o to upřímnější.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Dostanete se do situace, která nemusí skončit dobře. Buďte opatrní, nelze vyloučit ztráty a zranění. Nezapomínejte na fyzický pohyb. Nemusíte to přehánět, ale alespoň pár hodin v přírodě, v lese či u vody vám udělá dobře.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Uran nabádá k velké opatrnosti a zdrženlivosti. Mějte na paměti starou pravdu, že i slibně se rozvíjející záležitost může nabrat nesprávný směr. Menší trhlinu dostanou vaše vztahy s jistou osobou opačného pohlaví. Rozhodně nepůjde o partnera.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Zapomenete na staré zvyky a uděláte krok, který od vás nikdo nečeká. Většina vašich známých a přátel bude reagovat pozitivně a vaši snahu ocení. Rivalové budou sýčkovat, že vám elán dlouho nevydrží, ale nestačí se divit.  

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

V konfliktech nespoléhejte na podporu partnera a přátel. Budou příliš korektní a ve všem budou hledat pro a proti. Solidaritu můžete očekávat spíše od cizích. Nebylo by divu, kdyby vás to pořádně vzalo. Hlavně neudělejte hloupost.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

S partnerem jako byste si řekli, uděláte všechno proto, abyste zapomněli na problémy a všední starosti. Vzájemně si vyjdete vstříc a budete se předhánět v pozornostech. Dáte přednost intimní samotě před hlučnou společností.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Příjemný průběh bude mít setkání se staršími příbuznými. Pokud hrozil konflikt, zmírní ho konstelace Venuše s Lunou. Partner, případně rodina ocení váš víkendový program. Nehledejte výmluvy. Hlavně, když budete spolu.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Důležitou událost signalizuje pohyb Neptunu. Nehledejte štěstí a rozptýlení výlučně tam, kde máte známé a přátele. Mnoho zajímavých možností nabízí pobyt v novém, neznámém prostředí a setkání s lidmi s originálním přístupem k životu.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Je před vámi nadějný den. Pokud se snad vyskytnou potíže, lehce si s nimi poradíte. Ve vypjaté diskusi si vychutnáte ješitu, který se rád naparuje a dává najevo svoji nadřazenost. Sousedovi se zavděčíte malou službičkou.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Díky vybroušené intuici domyslíte následky malých i velkých rozhodnutí. Navíc vám Mars dává sílu, se kterou rychle převálcujete i zdánlivě silnější rivaly a nepřátele. Faktem však je, že si sáhnete až na samé dno psychických a fyzických sil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám