Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 21. ledna 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V lichocení špatného člověka se skrývají nástrahy

Článek

BERAN  ( 21.3. – 20.4.)

Dobrou náladu a plány vám nepokazí ani případná nepřízeň počasí. Budete překypovat nápady a nevídanou podporu vám poskytne i rodina. Všichni se budou předhánět ve vymýšlení způsobů, jak pokonat hrozící nudu.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Pokud se chystáte na hory, budete potřebovat hlavně dobrou fyzickou formu. Hlavně se nesnažte vyrovnat podstatně mladším ročníkům. Zraníte se, ani nebudete vědět jak. Důležitá je hlavně dobrá nálada a chuť si užít.   

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Na dnešním programu se asi zcela neshodnete se staršími ani s mladšími dětmi. Ideálním řešením by bylo rozdělit den na několik částí a ať se každý zařídí podle svého. Podobné dilema čeká zamilované, jejichž partner má také svoje představy.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Ve společnosti se nesnažte mít hlavní slovo. Brzy všem půjdete na nervy a ztratíte spoustu sympatií. Dvojnásob to platí v případě, že strávíte dnešní den s příbuznými, kteří pro vás mají slabost. Zvýšenou péči věnujte ochraně chrupu.

.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Pozornost je třeba věnovat neznámému terénu v místech, kde se ocitnete poprvé. Platí to jak pro místní komunikace, tak sjezdovky a sáňkařské dráhy. Vibrace Saturnu negativně ovlivňují vaši schopnost orientace a předvídavosti.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Na obzoru je hádka s partnerem ohledně výběru hotelu, kde byste měli strávit velkou část dnešního dne nebo celého víkendu. Důležité je nehnat věci do krajnosti. Již brzy se ve vašem okolí objeví někdo, komu váš partner nebude lhostejný.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Na své si přijdou zejména gurmáni. Někdo na návštěvě, jiný v luxusní restauraci a další třeba u příbuzných. Je nutné si připomenout, že nějaké to kilečko navíc, nebude snadné shodit. Sportovce to naštěstí trápit nemusí.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Kontrolujte účty v hotelu i v restauraci, nikdy nelze vyloučit nějakou tu chybičku. Slepě důvěřovat obsluhujícímu personálu by byla neodpustitelná naivita. Zaskočí vás nápaditý program připravený dospívajícími dětmi.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Rozladí vás náladovost staršího příbuzného, ale zachováte se na úrovni a jeho podivné způsoby přejdete s nadhledem. Usnadní vám to přirozené chování vašich potomků, kteří budou jeho mouchy docela prostě ignorovat.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Překvapí vás rychlost, s jakou zmizí případné napětí mezi vámi a vaší láskou. Příčina je docela prostá, budete spolu někde v příjemném prostředí, dál od lidského mumraje a rozhodně si nebudete chtít kazit dobrou náladu připomínáním starých neshod.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Zaskočí vás setkání se známým, kterého jste neviděli celou věčnost. Příjemným překvapením bude fakt, že se ani moc nezměnil. Jeho vtipy vás i po letech spolehlivě rozesmějí. Jenom se nesnažte ho napodobit či dokonce předčít.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Merkur varuje před účastí v jakékoli sázce. Je lhostejné, o co půjde, ale chvilkové napětí vám za to nestojí. Částka, kterou byste měli údajně vyhrát, vlastně vůbec nestojí za řeč. Šlo by opravdu jen o hru. Pravděpodobně dost nudnou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám