Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 21. června 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lepší nepřítel zadarmo než přítel za peníze

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Hlídejte si svá tajemství. S dnešním sklonem k upovídanosti vám stačí sklenka vína navíc a ledacos na sebe naivně prozradíte. Menší léčku na vás chystají vypočítaví příbuzní. Stačí na chvíli zaváhat a budete je mít celé léto na krku.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Využít by měli dnešní den především zamilovaní.  Venuše s Lunou pozitivně působí jak na vaši fantazii, tak výmluvnost. Máte mimořádnou příležitost okouzlit milovanou osobu. Nebylo by však dobré to nějak přehánět.

BLÍŽENCI (22.5. – 21.6.)

Fakt, že se na vás někdo usměje, ještě zdaleka neznamená, že jste mu sympatičtí a vyjde vám vstříc. Bohužel dnes nepotkáte samé hodné lidi. Pohyb Saturnu varuje před člověkem, který sleduje výhradně vlastní cíle a je mistrem přetvářky.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Pár nepříjemných, kritických slov vyslechnete ze strany partnera nebo příbuzných. Měli byste se nad nimi zamyslet a ne se zlobit. Stále máte čas se ze svých chyb poučit a mnohé napravit. Moc vám to nepůjde na hřišti. Hlídejte si končetiny.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Vaši ješitnost příjemně pošimrají lichotky a nadbíhání dávného idolu, který vás kdysi nebral vážně. Naštěstí zachováte chladnou hlavu a rychle ho odkážete do patřičných mezí. Slušně, ale diplomaticky mu poradíte, aby na vás zapomněl.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Budete-li používat hromadné dopravní prostředky, mějte neustále jednu ruku v kapse. Zjištění, že nemáte na útratu nebo na zpáteční cestu, by vás asi položilo. Sejde z plánované návštěvy nebo setkání.  Okamžitě vymyslíte náhradní program.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Pobyt ve společnosti nových lidí a sympatických tváří vás vyprovokuje k pokusu o malý flirt. Pokud jste zadaní, musíte se krotit. Nezapomeňte na svoje silné prohlášení, že dnes zlikvidujete některé domácí resty. Někdo vám to připomene.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Práce vám půjde od ruky a odpoledne už budete mít jen pro sebe. Příjemně vás naladí telefonát a pozvání známých nebo příbuzných na odpolední návštěvu. Na nový idol uděláte dojem tím, že pro něj připravíte zážitky nabitý výlet.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Změnit pracně vymyšlený plán vás přiměje hrozba nevítané návštěvy. Znamená to vymyslet důvod, proč musíte někam odjet a skutečně to udělat. Po dlouhé době vás překvapí přátelé nebo sousedé. Připraví párty, slibující skvělé rozptýlení. 

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Dopálit by vás mohli partnerovi rodiče. Už zase jim na vás bude něco vadit. Nedejte se jejich řečmi otrávit. Podobní rýpalové se najdou v každém příbuzenstvu. To si bohužel nevybíráte. Běžte sportovat. Zchladíte si žáhu na silnějším soupeři.

VODNÁŘ  ( 21.1. – 20.2.)

Budete citliví k cizím problémům, ochotně vyjdete vstříc lidem, kteří potřebují pomoc a radu. Na každého si uděláte čas. Naleznete rovněž způsob, jak odzbrojit rozhněvaného partnera. Slabší dnes bude vaše fyzická kondice.     

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Ve společnosti přátel a příbuzných buďte zdrženliví, važte slova. Hlavně nezdůrazňujte své úspěchy a vynechte líčení toho, kam se chystáte na dovolenou. Neuškodí, když budete hodně naříkat, tomu všichni rozumí a nikoho tím nepopudíte.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám