Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 20. února 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poplácání po ramenou nám často ušetří pozdější kopnutí do zadnice

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Planety doporučují střídmost v jídle a mírný pohyb. Musíte nechat tělo odpočinout a dát se fyzicky dohromady. Ideální jsou pro vás delší procházky a sportovní hry s dětmi. Nehádejte se s příbuznými, stejně neví, co vlastně chtějí.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Dopoledne bude tiché a poklidné, zmatek a chaos vypuknou po obědě, nejspíše spolu s příchodem kamarádů či příbuzných. Určitě se však nebude dít nic, co by vám mimořádně vadilo. Jenom na pár hodin přijdete o soukromí.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Dojde k oživení vašeho společenského života. Telefon bude vyzvánět od samého rána. Bude to rušný den, plný lákavých plánů a atraktivních akcí. Romantická nálada může v některých případech způsobit, že se pustíte do malého flirtu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Věnujte víc času rodině, zejména dětem. Mají problém, se kterým by se vám rády svěřily. Je na vás, jestli dokážete vytvořit atmosféru k upřímnému rozhovoru. Nepřehánějte to s fyzickou prací, večer se sotva dovlečete na lůžko.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Pozvání a události budou střídat jedna druhou, čekají vás povinnosti i bujará zábava. Ze všeho nakonec asi vyhledáte tichý koutek. Potřebujete to jako sůl. Chvíle s knihou nebo o samotě v lese vám udělá dobře.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Konečnou podobu nabude váš záměr ukončit nynější známost a najít si někoho jiného. Zásadní změnu vyprovokuje postavení Luny s Venuší. V rozhovoru s příbuznými se opět dostanou na přetřes peníze a majetek.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Opatrní musíte být při provozování zimních sportů. Hlídejte děti i známé dospělé nešiky. Pár modřin a boulí je to nejmenší, co vás může potkat. Při jízdě autem nikam nespěchejte. Hlavní přeci je, dojet bezpečně do cíle.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Sejde-li z jednoho plánu, obratem vymyslíte druhý. Budete však dost rozmařilí a nároční. Doufejte, že vás někdo vrátí na zem. Važte slova a šetřete gesty. Zdánlivá maličkost může ohrozit váš milostný vztah i cenné přátelství.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Partner a děti vám nedovolí lenošit. Ani se nesnažte hledat výmluvy nebo program, který by se obešel bez vás. Naštěstí vás to potáhne do přírody, a tak se brzy seberete a zapojíte do rodinných aktivit. O to raději se večer odeberete na lůžko.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

V některých rodinách proběhne rušná diskuze. Nezbývá než doufat, že se dohodnete. Pokud se nechcete celý den zbytečně handrkovat, musíte co nejdříve někam odjet a vrátit se až pozdě večer, nejlépe za tmy.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Planety vybízejí k opatrnosti. Nedejte se svést dojmem, že si můžete ledacos dovolit a odvážně riskovat. To, co projde jiným, vás může položit. Věnujte se své lásce, má na vás pozitivní vliv a v jejím objetí jste v bezpečí.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Uleví se vám poté, co se iniciativy ujme partner, a vás nechají všichni na pokoji. Rádi se později do zábavy zapojíte, ale nějaké velké vymýšlení atrakcí se od vás očekávat nedá. Nelze vyloučit ani projevy lehké deprese.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám