Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 20. ledna 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přítel by měl snášet přítelovy slabosti

Článek

 BERAN (21.3. – 20.4.)

Vaše ratolesti vám dají pořádně zabrat. Postaví si hlavu, bez rozdílu věku a pohlaví, a nikdo s nimi nehne. Jupiter radí, zkoušet to s nimi po dobrém. Idylický den prožijí zamilovaní. Partner bude velice vstřícný a velkorysý.

BÝK (21.4. – 21.5.)

Skoro celý den budete nuceni se zabývat činnostmi, které vás vůbec nebaví. Odrazí se to na vaší náladě. Bude pod psa a lidé z vašeho okolí to s vámi nebudou mít snadné. Vaše vrčení by mohlo zabrat na neochotné příbuzné a sousedy. 

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nespoléhejte jen na pomoc známých a přátel. Snažte se všechno udělat sami, ani se nikomu s ničím nesvěřujte. Bude-li vám něco trvat dvakrát tak dlouho, nic se neděje. Důležitý je výsledek. Při chůzi po silnici se držte kraje cesty.

RAK (22.6. – 22.7.)

Díky dobré kondici zvládnete nejen běžné povinnosti, ale odstraníte i staré resty. Nemilé zdržení by mohla představovat diskuse s někým méně chápavým. Aktivitou při domácích pracích mile překvapíte nejen partnera, ale i děti. 

LEV (23.7. – 22.8.)

Budete vstřícní a ochotně vyslechnete i kritické připomínky. Podaří se vám napravit špatný dojem, který jste na někoho udělali v minulých dnech. Chystáte-li se do společnosti, nelitujte času na vylepšení svého zevnějšku.

PANNA (23.8. – 22.9.)

Planety nabízejí pohodový den. I naprostí amatéři mohou dosáhnout pozoruhodných sportovních výkonů. Silný dojem uděláte na svůj idol. Zejména pokud nemáte ještě nic jistého, vnukne vám Venuše zajímavou myšlenku.  

VÁHY (23.9. – 23.10.)

Nebyl by to špatný nápad, sednout si s partnerem a společně si naplánovat, co chcete udělat v nejbližších dnech. Zdá se skoro jisté, že se shodnete i na věcech, které vás dosud rozdělovali. Pravděpodobná je milá návštěva.

ŠTÍR (24.10. – 22.11.)

Nelze vyloučit, že někde ve společnosti plácnete hloupost. Pokud s vámi bude partner, okamžitě vaši chybu obratně napraví. Nedostatek energie o sobě dá znát při práci vyžadující větší fyzickou námahu. Bude lepší se jí vyhnout.

STŘELEC (23.11. – 21.12.)

Pokud by vás snad zarazila partnerova zamlklost a zjevné podráždění, potom byste ho neměli provokovat neuváženými poznámkami. Ve vzduchu visí hádka, ve své podstatě naprosto zbytečná. Pozor na klopýtnutí na schodech. 

KOZOROH (22.12. – 20.1.)

Úspěšní budete při nákupech ve velkých obchodních centrech. Rodinnému rozpočtu sice zasadíte pořádnou ránu, ale nekoupíte nic zbytečného. Jenom ve větší davu lidí držte oběma rukama peněženku a tašku s doklady. 

VODNÁŘ (21.1. – 20.2.)

Objeví se u vás příbuzný nebo známý, který vás nedávno znectil a drze vás požádá o půjčku poměrně vysoké peněžní částky. Bude se tvářit jako vás nejlepší přítel a naslibuje vám hory a doly. Ne každý najde odvahu, shodit ho ze schodů.

RYBY (21.2.  20.3.)

Dopoledne ještě budete mít hlavu plnou pracovních problémů, takže s vámi moc legrace nebude. Postupně se však všech starostí zbavíte a své lásce nebo rodině všechno bohatě vynahradíte. Při práci na chalupě, pozor na výšky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám