Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 2. září 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nenudí nás ten, koho potřebujeme

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Na návštěvách u přátel a příbuzných pozor na skladbu jídelníčku, dbejte na umírněnou konzumaci alkoholu a lákavých lahůdek. To, co jste pracně shodili během léta, by nebyl problém nabrat za několik dní zpátky.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Předčasné by byly razantnější kroky při řešení rodinných potíží. Zbytečný konflikt by nebezpečným způsobem vyhrotil již takhle nepříjemnou situaci. Opatrně s přijímáním lichotek a slibů prostopášných, sobeckých ctitelů.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Chcete-li se s novou známostí dostat dál, můžete to brzy dokázat. Chce to popustit uzdu fantazii a přestat se ohlížet na konvence. Najít východisko ze složité situace vám pomůže jak náhoda, tak příznivá dráha Neptunu.  

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Pokud potřebujete doma nebo na chalupě dokončit nějakou práci, je vhodné udělat to právě nyní. Na intenzitě nabere váš nynější románek. Nelze však vyloučit, že jde o předehru k brzkému rozchodu. Důležitý je střízlivý pohled.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Ve volném čase splníte partnerovi přání, na které dosud nebyl čas. Výrazně to napomůže prohloubení vzájemných vztahů. Při sportu a na cestách si hlídejte klouby. Stačí chvíle nepozornosti a utrpíte nemilé zranění.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nelze vyloučit problémy s nespavostí. Berte to pozitivně, budete-li brzy vstávat, stihnete víc práce. Důsledně pokračujte v tom, co jste začali. K žádným změnám nedojde, prostoru k realizaci svých záměrů budete mít dost.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Činorodí a vynalézaví budete při vymýšlení atrakcí, kterými dětem a partnerovi nápaditě zpestříte víkend. Zamilovaní včas prozíravě ustoupí své lásce, i kdyby požadovala sebevětší nesmysli. Zadělají si tím na nemalé potíže.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nepříjemná bude nutnost odmítnout jistou prosbu, ale nedá se nic dělat. Každý si nezaslouží vaši vstřícnost a obětavost. Zesílí vaše estetické cítění a intuice. Na své okolí uděláte silný dojem. Chválit vás budou přátelé i rodina. 

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Problémem by mohl být lehkomyslný přístup k penězům. Sklon k utrácení bude silnější než vaše předsevzetí. Vaši pozornost by mělo probudit nadšení partnera a dětí nad vaší velkorysostí. Dárky nakoupíte výhradně pro ně.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Otráví vás dolézání někoho, kdo se chce vetřít do vaší přízně. Díky silnému pudu sebezáchovy a vibracím Luny se naštěstí nikomu nepodáte. Berte věci tak, jak přijdou. Jednou budete nahoře, jednou dole, ale nic zlého vás nepotká.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Postavení Luny s Marsem varuje před konflikty v čerstvě navázaných citových vztazích, vyvolaných neochotou pozorně vyslechnout novou lásku. Marná bude snaha vyhnout se nepříjemné cestě. Naštěstí nebude tak zle.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nemějte partnerovi za zlé, když se bude při vašem sporu s příbuznými držet stranou. Někdo musí zachovat chladnou hlavu a později vás usmířit. Příjemné zážitky, včetně chuťových, slibuje návštěva lepší restaurace nebo vinárny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám