Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 2. ledna 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Život nutí člověka dělat spoustu věcí dobrovolně

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Dnešek prožijete v jednom letu, nikde se dlouho nezdržíte. Nesnažte se předvádět svoji sportovní zdatnost. Modřina nebo naražená záda dokážou pořádně znepříjemnit život. Milé překvapení vás čeká navštívíte-li přátele nebo příbuzné.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Pozorně vyslechnete člověka, který se vám svěří se svými plány. Brzy vám dojde, že jsou naprosto nereálné, ale nebudete mít srdce ho zklamat. Bude třeba citlivě vysvětlit tchýni nebo strýci, že bude lepší, když přijedou až za pár dní.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Přátelé a rodina vám nedovolí začít s něčím vážným. Po pravdě řečeno, se této absurdní myšlenky po chvíli přemlouvání rádi vzdáte. Měli byste si najít i chvilku jen a jen pro sebe, někde stranou okolního ruchu a shonu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Chvílemi vás napadnou podivné myšlenky, ale vzápětí je pustíte z hlavy. Neuškodí, když budete mít po boku někoho, koho máte rádi, na jehož radu je spolehnutí. Půjdete-li do větší společnosti, budete se muset postarat o veselím zmožené přátele.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Náročný, ale díky Marsu s Jupiterem nakonec přeci jen příjemný den. Ve vztazích s lidmi kolem sebe spoléhejte výlučně na vlastní rozum a zkušenosti. Nedejte se strhnout k nějakým výstřelkům. Vaši přátelé projeví značný nerozum.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nemyslete si, že uniknete nebo se vyhnete známému, který na vás má políčeno. Raději si připravte šikovnou, přesvědčivou výmluvu, proč se s ním nechcete setkat. Pravdu by neunesl, začne vás pomlouvat a mstít se.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nápad ještě jednou zajet do supermarketu a nakoupit další potraviny, pusťte rychle z hlavy. Vaše peněženka by další velkou ránu neunesla a nový rok teprve začíná. Nezvěte hosty, o jejichž dobrém vychování pochybujete.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Při pomyšlení na to, co všechno budete muset stihnout, vás pořádně píchne u srdce. Po krátkém přemýšlení si však řeknete, že nic se nemá přehánět a dnešní plán důkladně zrevidujete. Zbytek dne vám rázem zrůžoví.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Může se ozvat někdo, kdo dlouho váhal, jestli se vám ozvat, komu byste nyní byli dobří. Pohostinnost je hezká věc, ale nemusí se přehánět. Však on si poradí i bez vás, a když ne, žádná škoda. Příjemně romantický nádech dáte procházce se svojí láskou.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Máte nejvyšší čas udělat důkladnou inventuru spíže a ledničky. Dvojnásob to platí v případě, že máte dnes i zítra namířeno do společnosti, jednou se musíte vrátit. Přátelé vám představí nové lidi. Budete žasnout, jak rychle se skamarádíte.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Na jistou osobu udělá dojem váš vkus, chování a smysl pro humor. Opatrně při flirtování se známými i cizími lidmi. Mars varuje, že byste své lehkomyslnosti litovali. Pečlivě se oblékejte, zvláště ve večerních hodinách při sportování na sněhu.  

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nezavírejte se mezi čtyřmi stěnami bytu, chalupy nebo hotelového pokoje. Napětí, které se ve vás hromadí, je třeba rychle vybít. Diskutovat budete s potomky, kteří vycítí, že by z vás mohli vymámit souhlas s něčím, co jste dosud odmítali.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám