Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 2. července 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zrcadlo lásky je slepé

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

V obchodě a restauraci nebo řemeslník se vás pokusí ošidit. Naštěstí budete mít oči otevřené. Jinak budete dnešní volný den brát jako odpočinkový. Lidé ve vašem okolí to budou respektovat. Než cestovat v noci, raději někde přespěte.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nadzvedne vás každý, kdo by vás poučoval. Je přitom úplně jedno, jestli půjde o blízkou nebo cizí osobu. Najdete si novou originální zálibu. Něco, co vás dosud nijak nezajímalo. Největší šok to bude pro děti a partnera.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Uděláte krok, kterým si zajistíte sympatie lidí, kteří si od vás zatím udržovali odstup. Budete-li mít větší návštěvu, hlídejte hosty, aby nezpůsobili nějakou škodu. Po několika hodinách budou někteří jako utržení ze řetězu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Luna předpovídá vzplanutí vášní k jisté osobě ze sousedství. Pro mladé to může být radost, pro starší problém. Může se to stát doma nebo na chalupě. Starší děti intuitivně vycítí, že by z vás mohli vymámit souhlas s něčím, co jste odmítali.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Překvapení vám chystá partner nebo jiná, vašemu srdci milá osoba. Může jít o nápaditý dárek nebo pestrý originální program. Konečně se také dostanete někam, kam se toužíte dostat již hodně dlouho. Čekají vás silné zážitky.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Využijete okolní dobré nálady a zkusíte prosadit svoji představu dnešního programu. Jistou nervozitu v rodině vyvolá nejasná zpráva od příbuzných. Hlídejte si peněženku. Brzy budete potřebovat větší částku. Vydaných peněz však nebudete litovat.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Vypadá to na spor s příbuznými z partnerovy strany. Neobratně, ale také možná úmyslně, stočí hovor na téma, které by bylo lepší nepřipomínat. Chystáte-li se rozejít s nudnou známostí, připravte se na příval výčitek.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Zaujmete jasný postoj k rodinné záležitosti, kterou jste dlouho ignorovali. Budou-li vám stačit síly a trpělivost, máte skoro vyhráno. Nebojte se drsnějších kroků, jednejte rázně. Vždycky se najde někdo, kdo vás podrží.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Opatrně s uspěchaným rozhodnutím. Marně se budete později vymlouvat, nikdo vám neuvěří. Neustupujte nikomu, kdo vás začne přemlouvat k riskantnímu kroku. Na míle daleko se držte od sobeckých, nesvědomitých lidí.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Máte-li pochybnosti o slovech dětí a partnera, musíte s nimi opakovaně hovořit. Neexistuje nic, co byste si nevysvětlili. Pohodová atmosféra vytvořená Merkurem s Venuší, vám rovněž umožní usmířit se s někým, kdo dlouhou dobu hlásal nesmysly.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Neobviňujte z nudy v partnerském svazku jen partnera. Dojde k hádce, která neskončí dobře. Raději přemýšlejte o tom, jak ho rozptýlit a přivést na jiné, veselejší myšlenky. Opatrně při jízdách autem na delší vzdálenosti.  

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Potkáte známé, které jste dlouho neviděli. Budete si mít hodně co vyprávět a loučit se budete s upřímně míněným slibem, že si za několik dní zavoláte. Nezavoláte. Než se zase sejdete, uplyne hodně vody.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám