Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 19. srpna 2017

Novinky, sojka

Prázdný pytel zpříma stát nedokáže

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Odolnost vaší nervové soustavy vyzkouší sobecký příbuzný. Rozhodně nemusíte skákat, jak bude pískat. Slušnost a rodinná solidarita mají pevné hranice. Někde na cestách nebo na chalupě vás příjemně zaskočí lichotky cizí osoby.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Vzhledem k volným dnům se k návštěvě nějaké kulturní nebo sportovní akce dlouho přemlouvat nenecháte. Uděláte jen dobře. Jisté je, že to prospěje jak vám osobně, tak vašemu ohroženému partnerskému vztahu.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Spolehněte se na intuici, když se vám někdo nebude líbit, zdaleka se mu vyhněte. Pokud se ukáže, že jste udělali chybu, brzy ji napravíte. Nepřemlouvejte partnera k něčemu, co se mu nelíbí. Později byste toho marně litovali.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Ozve se známý, kterého jste neviděli celou věčnost. Nezavěšujte mu telefon ani nezavírejte dveře, kdyby se v nich náhodou objevil. To s čím přijde, nebude žádná maličkost. Kdyby požádal o pomoc, nezůstane vám nic dlužný.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nervy vám pocuchá rozhovor se sobeckým, neobjektivním příbuzným nebo známým. Asi vás hned napadne, o koho jde, takže máte velkou šanci se mu včas vyhnout. Jsou chvíle, kdy je lepší na zásady slušného vychování zapomenout.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Na turistických nebo cyklistických túrách nepřeceňujte fyzické síly. Poslední kilometry by se pro vás mohly stát vážnou hrozbou. Konstelace Marsu se Saturnem vytvoří řadu kritických a nebezpečných momentů prakticky pro každého.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Jste-li zadaní, nesmíte dát partnerovi sebemenší důvod k žárlivosti. Venuše naléhavě varuje před bouřlivými partnerskými hádkami v italském stylu. Příležitostí ke konfliktu bude více než dost, zejména na různých párty a při grilování.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Dlouhý rozhovor budete mít s dětmi, které mají o svém dnešním programu poněkud odlišné představy než vy. Neměli byste na ně naléhat, natož jim cokoliv přikazovat. Měli byste potomkům víc věřit a respektovat jejich osobnost.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Zřetelně oceňte všechno, co pro vás dělá partner, nebuďte přehnaně kritičtí. Urazí se a přestane s ním být zábava. Neměňte dříve přijaté rozhodnutí. Tolik se toho zase nestane. Nemůžete připustit, aby vám okolí přestalo věřit.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Objeví se příbuzný s podivnou historkou o náhlé nemoci či jiných potížích. Bude vás nutit, abyste se nad ním ustrnuli a některé věci udělali za něho. Pečujte o nový vztah. Ještě se pořádně neznáte, je nutné ledacos přejít mlčením.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nad očekávání se vydaří neplánovaný výlet nebo návštěva. Není proto žádoucí, abyste proti čemukoli předem protestovali a jakkoli si stavěli hlavu. Čekáte-li hosty, nepřehánějte to s pohoštěním. Nemusíte se hned zruinovat.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Za volantem dbejte na dodržování dopravních předpisů. Střetnutí s dopravní policí by představovalo citelný zásah do vašeho rodinného rozpočtu. S partnerovou solidaritou raději nepočítejte. Vyhněte se nevábným hotelům a restauracím.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám