Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 19. července 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když nemůžeš být hvězdou na nebi, buď světlem ve svém domě

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Zamilovaní mají naději na velké změny. Díky vibracím Venuše je vhodná atmosféra k vyznání lásky.  Máte-li známost a opravdu vám na ní záleží, neotálejte ani minutu. Můžete si být jistí, váš odvážný krok vyvolá vřelou odezvu.  

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Vytáhnete se ve větší společnosti. Na večírku nebo nějaké párty budete samá legrace a vynalézavý nápad. Nelze vyloučit ani to, že u partnera zaznamenáte známky žárlivosti. Váš úspěch u opačného pohlaví bude nepopiratelný.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Máte-li v plánu doma nebo na chalupě nějakou fyzickou práci, nijak to nepřehánějte. Stačí, když stihnete to nejnutnější. Rozhodně byste kvůli tomu neměli odmítnout pozvání k návštěvě známých a přátel. Příště už vás mohou ignorovat.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Prospěje vám chvíle tichého soustředění. Potřebujete si v klidu, bez rušivých vlivů, promyslet pár důležitých věcí. Ve všední den na to není čas ani nálada. Odpoledne a večer už můžete strávit u vody nebo v lese. Nejlépe s dětmi.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nebude-li vám chtít někdo porozumět, k ničemu ho nenuťte, nijak ho nepřemlouvejte. Při různých příležitostech se setkáte s tím, že někteří jedinci nebudou brát váš názor vážně. Nejméně jeden člověk vám však dá kajícně za pravdu už večer.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Máte šanci stihnout vše, co jste si předsevzali. To ovšem znamená brzy vstát a dát se čile do díla. Počítejte s nepředvídanými okolnostmi. V jednom případě se objeví návštěva, v druhém nutnost opravit auto či sekačku na trávu. 

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Kvůli klidu v rodině zajedete s partnerem k příbuzným, třebaže jste ještě nedávno prohlašovali, že vás u nich dlouho neuvidí. Můžete být klidní, budou si vás předcházet a dělat, jakoby se nic nestalo. Docela vám to zalichotí.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Chystáte-li se na chalupu nebo na výlet, nezapomeňte se ujistit, že jste na nic nezapomněli. Hrozí vám, že na to přijdete až na místě, v lepším případě v půli cesty, což vyjde skoro nastejno. Opatrně s ostrým kořením. Nepochutnáte si.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

O dramatický průběh dnešního dne se postará partner, syn nebo vnučka. Bude třeba napravit jejich chybu, případně najít někoho, kdo vám s tím pomůže. Prokážete smysl pro rodinu a odpovědnost. Výrazně upevníte svoji autoritu.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nebudete v nejlepší náladě. Podvědomě totiž cítíte, že je na čase rozloučit se s někým, kdo vás zklamal. Planety radí s ničím neotálet, okamžitě se vám uleví. Výhodnou koupi a levné řemeslníky vám dohodí soused.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Z několika důvodů se může stát, že budete nuceni vrátit se z chalupy o něco dříve. Snažte se proto všechno stihnout do oběda. Pokud vám ve vypjaté diskusi uletí ostřejší výraz, obrátíte to okamžitě v žert. V lese pozor na škodlivý hmyz.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Sympatie přitažlivé osoby spolehlivě získáte romantickým vystupováním a jemnými výrazy. Úspěch vám zajistí fakt, že se budete chovat úplně jinak než vaše konkurentky či sokové. Velkou opatrnost vyžaduje práce s ostrými předměty.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám