Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 18. ledna 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Ozve se někdo, komu se už delší dobu vyhýbáte. S pomocí Venuše vás však nějaká šikovná výmluva napadne. Nedělejte si zbytečné výčitky a držte se naplánovaného programu. Přeci si nepokazíte slibný volný den.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Opatrně za volantem a při manipulaci s technickým zařízením. Nejste dost soustředění a snadno přijdete k úrazu. Udělejte si čas a navštivte příbuzné, dozvíte se něco zajímavého. Rozhodně to však nijak dlouze nerozebírejte.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Jistá osoba z blízkého okolí vás podezřívá z neupřímnosti. Bylo by dobré ji přesvědčit, že se mýlí a křivdí vám. Má pocit, že před ní něco skrýváte. Přemýšlejte o tom, co říkáte. Ne každý pochopí, co jste vlastně měli na srdci.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Mnoho lidí zmate váš sklon k přehnaně květnatému vyjadřování. Důsledkem může být i trapné nedorozumění. S osobou, kterou obdivujete je možné hovořit na rovinu. Stále netrpělivě čeká na vaše jasnější vyjádření.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Dilema, co dnes podniknete, vyřešíte tak, že si přispíte a potom se vypravíte na odkládanou návštěvu.  Není to vůbec špatný nápad. Váš hostitel se totiž opravdu vytáhne. Nejenže vás pohostí, ale zaskočí vás i velkorysou nabídkou.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Překonáte se a s někým, koho normálně nesnášíte, se budete bavit jako by nic. Ocení to zejména partner a případně lidé, u kterých budete na návštěvě. Neshazujte se tím, že budete žadonit o lásku někoho, kdo o vás nestojí.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Počítejte s nečekanými výdaji. Bude jistější mít u sebe, samozřejmě na bezpečném místě, železnou rezervu. Na místě, kam se chystáte, vás čeká dodatečná atrakce, o které jste nemohli vědět předem. Zvládnete to s přehledem.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Potkáte někoho, koho rádi uvidíte. Určitě se chvíli zdržíte, možná se půjdete i někam posadit. V případě osoby opačného pohlaví nelze zcela vyloučit oživení dávných citů. Půjde však jen o pomíjivé, sentimentální vzplanutí.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Jistá závist vás přiměje k poznámce, kterou byste za jiných okolností nevyslovili. Málo platné, slovo zpátky nevezmeš a tak se připravte na dočasné zhoršení vztahů s někým, s kým jste si dosud docela dobře rozuměli. 

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Oceníte předvídavost, s jakou jste se připravili na setkání s příbuznými, nebo na jistou společenskou akci. Zatímco ostatní nebudou vědět, jak se chovat, a co říci, vám humor chybět nedojde. Na úrovni budou i vaše reakce a chování.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

S podivnými názory a přáním se u vás objeví známý nebo soused. Nemá smysl jim jejich bláznivé představy vyvracet. Jenom je utvrdíte v tom, že mají pravdu. Smutné je, že až narazí, přijdou se vám vyplakat na rameni.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nehrajte si na hrdinu a nezasahujte do cizích sporů, zejména za tmy na odlehlých místech. Mars varuje před nebezpečím, končícím zraněním. Více než pouhé sympatie k vám začíná cítit osoba, u které byste to nepředpokládali.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám