Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 18. července 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo nemá odvahu být po svém ztřeštěný, má sotva odvahu být po svém chytrý

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nebudete-li si dávat pozor, neuváženě se dotknete věci, o které nikdo nechce ani slyšet, natož mluvit.  Moc si tím neposloužíte a couvnout nebude kam. Záchranné lano vám nikdo nehodí. Mladší ročníky si ve společnosti s chutí zaflirtují.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Hodně úsilí vás bude stát snaha nedat najevo, jak závidíte příteli jeho mimořádnou novou známost.  Naštěstí se ovládnete a s úsměvem, i když trochu vynuceným, mu dokonce pogratulujete. Zbytečně dnes neutratíte ani korunu.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Najít dnes nejlepší východisko z krize nebude snadné, ale poradíte si. Osoba, která vám chtěla nasadit psí hlavu, spláče nad výdělkem. Zmatek v citech vám nadělá šance na milostný románek s obdivovaným idolem.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Ublížit si můžete nevhodnou zvědavostí ve chvíli, kdy se od vás bude očekávat zdrženlivost a diskrétnost. Mějte na paměti, že vás může poslouchat nebo pozorovat někdo, kdo je na podobné jednání silně alergický.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Neuspěchejte souhlas s něčím, s čím za vámi přijde dobrý známý. Nikde není psáno, že se nemýlí a nestal se obětí nereálné představy. Kdybyste už dnes dokázali zásadně změnit svůj jídelníček, brzy shodíte pár kilogramů.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Existuje vážné nebezpečí, že se nešťastným způsobem dotknete blízké osoby. Važte proto slova a pro jistotu říkejte každému jen milé a hezké věci. Kvůli umírněným lichotkám se určitě nikdo neurazí.  Vyhněte se nočním jízdám vozem.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Razantně se domůžete toho, že budete přizváni k důležitému rozhodnutí v okruhu příbuzných. Správná reakce vám umožní omezit jejich nereálné plány na minimum. Radost uděláte partnerovi. Vycítíte, co potřebuje a také to pro něho uděláte. 

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Budete to mít těžší ve vztazích s opačným pohlavím. Budete příliš nároční a kritičtí, jen tak někdo se vám nezavděčí. Neptun se Saturnem varují před experimenty s nově zakoupenou technikou. Předem pečlivě prostudujte návod.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Je vhodná doba k důležitým setkáním a rozhovorům. Příjemnou atmosféru si zajistíte malým, vkusným dárkem. Zavoláte známému, který vás nedávno žádal o schůzku. Pozorně vyslechnete, co má na srdci a pomůžete mu.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Pořádně vás zaskočí fakt, že některé starosti máte stejné se svými rivaly. Možná se pokusíte udělat první, zásadní krok k nalezení společné řeči. Na návštěvě u příbuzných opět narazíte na přetrvávající neshody. Nic nebudete lámat přes koleno.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Objeví se náznak jistého problému, ale nic není ztraceno. Ještě můžete všechno zvrátit ve svůj prospěch. Hodila by se vám praktická rada. Bylo by dobré obrátit se na zkušenější přátele a příbuzné.  Nestyďte se zeptat.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Poznáte sympatickou osobou opačného pohlaví. Jenom si musíte dávat pozor, abyste to hned v prvních chvílích nepřehnali. Finanční problémy můžete vyřešit prodejem nepotřebných věcí. Kontaktujte známé, přátele a sousedy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám