Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 15. dubna 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Z mlčení nevzejde škoda, z mluvení však bývá zle

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Drobné spory řešte okamžitě, v opačném případě hrozí narůst do nezvládnutelného problému. Jedná se zejména o mladší, nevyzrálé ročníky. Každý jsme nějaký a s tím těžko něco uděláte. Na dosah ruky máte představu hýčkanou celou rodinou.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Představa, že na milovaný idol zapůsobí romantické vyznání a večeře u svíček, je poněkud scestná. Mnohem větší dojem by udělalo pozvání na zajímavý výlet nebo návštěva kvalitního divadelního představení a samozřejmě i velká kytice.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Budete-li potřebovat, a jakože určitě, moudrou radu, není ani tak důležité, od koho ji dostanete, jako fakt, jestli vám skutečně k něčemu bude. Nesmíte dopustit, aby vás ovládla ješitnost a falešná hrdost. Jistý sklon k tomu máte.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Asi vás to překvapí, ale vymyslíte-li si na dnešek svůj vlastní program, nikdo vám to vyčítat nebude. Prodloužený sváteční víkend nabízí prostor pro aktivity každého člena rodiny. Nemusíte být spolu od rána do večera.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

O tom, jaký bude dnešní den, si rozhodnete z velké části sami. Podmínkou je respektování dříve dohodnutého rodinného program. Můžete si být jistí, že se vždycky najde někdo, komu budou případné změny proti srsti.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Návštěva přátel nebo známých žijících ve vzdáleném městě nebo vesnici se opravdu vyvede. Času stráveného jízdou autem litovat nebudete. Jisté je, že pokud zůstanete doma, uzavřeni mezi čtyřmi stěnami, nudy se nezbavíte.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Šetřete se snahou předvádět se před lidmi, na kterých vám záleží. Jejich pozornost můžete získat i jiným, nenápadnějším způsobem. Třeba tím, že pro svoje nejbližší zorganizujete nějakou originální zábavu. Nejlépe pod širým nebem.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Pohledná osoba, kterou poznáte na návštěvě nebo společenské akci, bude zřejmě zadaná. Luna varuje před neuváženým pokusem o flirt. Nevzejde z toho nic dobrého ani pro vás, ani pro ni. Doufejte, že to vyjde příště.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Mile vás překvapí vstřícnost starších potomků. Pozorně vás vyslechnou, i když se jim vaše slova a příkazy nebudou vůbec líbit. A co je ještě podivnější, také se podle toho zařídí. Společně strávíte pozoruhodný den.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Návštěvu, na kterou se chystáte, si užijete jen z předpokladu, že se zdržíte dotazů týkajících se intimního života vašich hostitelů. Lhostejno, jestli budete u příbuzných nebo kamarádů, nesli by to velice nelibě.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Téměř celý den budete bojovat s nervozitou a negativními pocity. Potřebujete program, který vám umožní zapomenout na všední starosti. Poraďte se s partnerem, určitě něco vymyslí. Možná pozve vaše kamarády.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Budete alergičtí na špatné způsoby a hrubé chování. Bez ohledu na to, kde právě budete, nehodláte podobné projevy jakkoli tolerovat. Připravte se na to, že si naděláte zbytečné nepříjemnosti a pár lidí s vámi přestane mluvit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám