Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 12. srpna 2017

Novinky, sojka

Muž není nikdy tak slabý, jako tehdy, když mu žena říká, jaký je silný

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

V milostných vztazích je třeba důkladně filtrovat informace, se kterými za vámi přiběhnou závistiví nebo žárliví známí či sousedé. Můžete si být skoro stoprocentně jistí, že vám nepřejí a budou vás chtít jen citelně ranit.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Starosti by vám mohl způsobit zdravotní stav milého příbuzného. Budete pro něho muset hodně udělat. Na cestě máte peníze, na které čekáte celou věčnost. Naložíte s nimi prozíravě a hospodárně. Rozhodně je nerozkutálíte.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Hodně volného času strávíte s příbuznými a přáteli. Usmíříte se s těmi rozzlobenými a potěšíte ty, co máte rádi. Náladu vám mohou pokazit bolesti zad nebo kloubů. Nepřehánějte to s pobytem ve vodě, zejména studené.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Mírněte nároky na děti a partnera, mají jen jedny nervy. Po poledni seberete odvahu a vyběhnete s lidmi, o kterých víte, že jen falešně slibují a nic konkrétního pro vás neudělají. Urazí se, ale to vás mrzet nemusí.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Jakmile uvidíte, že něco nejde tak hladce, jak jste předpokládali, klidně počkejte na příznivější atmosféru. Konflikt s partnerem vyvolá pochvalná poznámka na adresu někoho, koho upřímně nesnáší. Važte slova.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Máte-li něco proti partnerovi nebo příbuzným, sdělte jim to narovinu. Když budete mlčet, propast mezi vámi se bude prohlubovat. Planety jsou příznivě nakloněny otevřenému jednání. Není třeba se obávat nepříjemných následků.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nepřehánějte to s pozdními návraty domů. Vyvolá to podezření, kterého se snadno nezbavíte.

Pokud máte novou známost, můžete se těšit na prohloubení vzájemných vztahů. Není vhodná doba k zahájení drastické diety.  

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Rozmazlovat vás bude partner. Do vašeho vztahu se vrátí hluboké city a romantika. Rozumně využívejte času na zábavu a odpočinek. Povolte uzdu fantazii. Nejlépe se odreagujete při sportu a zábavě s rodinou.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Určitě si uděláte čas na svoje záliby, setkáte se s přáteli. Rychle načerpáte potřebnou energii. Venuše s Lunou přejí lásce. Zřejmě toho využijete k nápravě dřívějších nešikovných kroků. Opatrně s ostrým kořením, nedrážděte žlučník.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Byla by chyba podřizovat se někomu, kdo chce arogantně poroučet. Lidí s rukama dozadu, kteří sami nic neudělají a jen do všeho mluví, je ve vašem okolí více než je zdrávo. S neuvěřitelnou zprávou přijdou příbuzní. Nepřerušujte je.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nevtipkujte na adresu svojí lásky. Nebude mít náladu a Venuše varuje před trpkými následky. Dospívající potomci přijdou s prosbou o nemalou finanční podporu. Právo vědět na co, asi máte, ale vyzvídat nemůžete.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Někdo se vás pokusí poškodit v očích přátel a sousedů. Dejte si proto záležet na bezchybném chování. Případné selhání budete dlouho napravovat. Jezte zdravě, klesá vaše odolnost vůči přenosným nemocem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám