Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 12. března 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Malá chyba na začátku se stane velkou na konci

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nespěchejte s hodnocením lidí, které uvidíte poprvé. K tomu, abyste je správně odhadli, potřebujete jistý čas. Hlídejte si žaludek, neodsouvejte snídani na poledne a oběd na večer. Dříve nebo později dostanete bolestivé křeče.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Zaskočit vás může situace, kdy budete stát sami samotincí proti názoru většiny. Nedejte se zastrašit a trvejte na svém. Dojde totiž k pokusu svalit na vás vinu za něco, co jste neudělali. Při jízdě vozem pozor na mokrou vozovku.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Budete činorodí a veselí, projeví se u vás zdravá soutěživost a chuť předvést se v dobré formě. Dařit se vám bude při práci i sportu. Problém se objeví ve chvíli, kdy bude někdo lepší a troufne si to okomentovat jedovatou poznámkou.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Pozor na flirtování a příliš snadný úspěch. Luna s Venuší naznačují, že bude mít svoji skrytou příčinu. Náročná, neodbytná známost je to poslední co potřebujete. Máte-li namířeno někam dál, udělejte si časovou rezervu.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Pokud byste se nudili, stačí zvednout telefon a obvolat známé. Budete se divit, kolik lidí trápí něco podobného. Příbuzní se dost nevhodně vrátí k něčemu, o čem nechcete ani slyšet. Uspíší to váš návrat domů.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Přehnaně ostře zareagujete na kritiku některých svých zvyků. Problém je v tom, že si své slabosti uvědomujete, ale jen málo, zdali vůbec, stojíte o to, aby vám je někdo zrovna nyní připomínal. Opatrně s kritikou kamarádů vašich dětí.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nemyslete si, že když vám ledacos projde, můžete si dovolit ještě víc. Negativně ovlivňují vaši soudnost vibrace Saturnu. V jisté situaci byste mohli reagovat úplně jinak, než to okolnosti dovolují a vyžadují. Držte se při zemi.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nedejte se otrávit špatným ránem. Různé drobné nepříjemnosti brzy odeznějí a před vámi je stejně dobrý den, jako každý jiný. Už zase v plné formě můžete vyrazit na delší túru nebo se s přáteli věnovat oblíbenému sportu.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Stačí i nepatrná naděje a směle se pustíte do boje o získání sympatií atraktivní osoby, která se náhle vyskytne ve vaší blízkosti. Neodradí vás, ani kdyby byla zadaná a opodál stál její partner. Nelze vyloučit dramatický konflikt.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Jste-li pozvaní k příbuzným či přátelům na oběd či večeří, opatrně vybírejte, co si dáte. Nemůžete všechno, musíte jíst a pít s mírou. Naleznete přijatelné řešení problému, který vás trápil už několik dní. Pomůže vám cizí náhodná poznámka.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Potěší vás, že někdo, komu věříte si vaši důvěru opravdu zaslouží. Nebudete mít totiž daleko k tomu, abyste podlehli různým našeptávačům a uvěřili smyšleným historkám. Chcete-li sportovat, potom jen ve vhodném prostředí či terénu.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Při troše snahy a zápalu změníte pár neudržitelných věcí ve svém okolí. Chce jenom víc vytrvalosti a houževnatosti. Navíc se zdá, že můžete počítat s upřímnou pomocí dětí a partnera. Překážky vám usune z cesty Neptun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám