Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 11. července 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo po něčem baží, je vždy chudý

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Před neuváženým zatracením blízké osoby, kterou nachytáte při malé lži, varují Venuše s Jupiterem. Předtím než cokoli podniknete, trpělivě vyslechněte její pohnutky. V rozhovoru s vaší láskou konečně padnou slova, na která oba netrpělivě čekáte.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Udržet tempo s okolním děním, bude pěkná fuška. Chvílemi vám bude na omdlení. Partnerovy představy vám přijdou jako z jiného světa. Díky postavení Merkuru s Uranem zachováte klid a rozhodně se nezačnete hroutit kvůli cizím chimérám.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Od lidí z vašeho okolí se toho dnes moc nedozvíte. Dost nesmyslně si myslí, že se všechno dovtípíte a domyslíte sami. Chvílemi vám to půjde pořádně na nervy. Dají se proto očekávat spory a z obou stran ukvapené kroky.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Planety nad vámi drží ochranou ruku, ale jistým nepříjemnostem se přesto nevyhnete. Vzrušující prožitky vás čekají s novou známostí. Chce to však jít od první chvíle do plných. Pomohl by vám nápad, kam ji pozvat.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Spoustu volného času věnujete, zejména mladí a nezadaní, velice slibné, nové známosti. Zadaní se budou věnovat rodině. S trochou přemáhání vyrazíte někam k vodě. Pocitu, že dnes nejste v nejlepší formě, se tam rychle zbavíte.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Rozejdete se s osobou, která se vás v kritické chvíli nechá samotné. Zejména děti potěšíte odvážnými nápady. Jisté nebezpečí představuje tendence ignorovat zákazy a předpisy. Nevěřte tomu, že všechno spraví malá pokuta.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Zajímavou zkušenost uděláte s někým, o kom nemáte nejlepší mínění. Může jít o příbuzného nebo i souseda. Možná půjde jen o dočasný jev vyvolaný letní atmosférou. Bude lepší počkat, co ukáže vývoj v dalších dnech.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Soustavně se věnujte partnerovi. Konstelace Venuše se Saturnem nevylučuje ochlazení vztahů a varuje před neuváženým flirtováním. Důsledky by vás rozesmutnily. Čiperní budete na bazarech, v tržnicích a supermarketech.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

S lehce podrážděnými, ale i pořádně rozezlenými příbuznými vás nakonec usmíří děti. Tváří v tvář jejich upřímnosti budete všichni naprosto bezbranní. Opatrně při pečení a vaření. Jste poněkud roztržití a můžete se popálit.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Luna znásobí vaše tvůrčí schopnosti, ale nemůžete počítat s tím, že k tomu dojde najednou a hned. Pozor na nezkrotné emoce a agresivitu, dohromady je to nebezpečná kombinace pro vás i vaše okolí.

Nevyhledávejte laciná dobrodružství.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Vypadá to nadějně, zejména jde-li o setkání a povídání se známými. Když si ale nedáte pozor, ztratíte mnoho času, který vám bude chybět. Partner ještě několikrát změní názor na návštěvu příbuzných. Zbytečně se nerozčilujte předem.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Ze všeho nejvíc potřebujete procházky lesem nebo pobyt u vody. Rychle načerpáte síly, o které jste v minulých dnech přišli. Příjemně si popovídáte s bývalým spolužákem nebo kolegou, kterého potkáte v místech, kde byste nečekali. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám