Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 11. března 2017

Novinky, sojka

Pokud jsi chudý, nevěř na osud, pokud jsi nemocný, nevěř na nadpřirozené

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Z domu se hned tak nedostanete, vynoří se drobné povinnosti, dají o sobě znát různé resty. Naštěstí vám to náladu nezkazí a se vším se zdárně vypořádáte. Na nervy vám půjde jen netrpělivé poskakování malých dětí.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Důkladně zvažte, zda brát časný ranní telefonát. S velkou pravděpodobností vás hodlají přepadnout příbuzní. Máte-li už dnešní program, bude lepší rychle vypadnout z domu. Ještě předtím se nezapomeňte pořádně nasnídat.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Hýčkanou představu procházky po obchodních centrech opouštět nemusíte, ale předem si vyčleňte částku, kterou můžete bez smutných následků utratit. Pohled na spoustu atraktivního zboží s vámi bude dělat opravdové divy.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nadějným předpokladem strávení hezkého dne je společná snídaně, během které se s rodinou domluvíte na tom, co a v jakém časovém sledu budete dělat. Hlavně nesmíte podcenit názory a představy těch nejmladších.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Rychle si poradíte s domácími povinnostmi, takže vám zbude dost času na vaše koníčky i sportovní aktivity. Jisté je, že musíte ven, do přírody, nejlépe někam, kde jste dlouho nebyli. Nemůžete dopustit, aby se partner nebo děti nudili.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Pokud jste už delší dobu neviděli příbuzné, mohli byste jim zavolat a domluvit se na případné návštěvě nebo setkání někde v příjemném, neutrálním prostředí. Postavení Luny s Uranem napovídá, že se u nich děje něco podivného.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Pocit, že jste v skvělé fyzické formě, by vás neměl svádět k plýtvání silami a předvádění se, zejména před mladšími ročníky. Nemuselo by to dopadnout nijak oslnivě a vám by to pokazilo náladu na celý zbytek víkendu.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Někdy dopoledne vás zaskočí prosba kamaráda nebo souseda, který má potíže, o kterých si myslí, že znáte způsob, jak si s nimi poradit. Zodpovědně zvažte, kolik by vás to stálo času, a jestli jejich žádost není tak trochu sobecká.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Rodí se hrozba rodinné hádky kvůli penězům, přesněji kolem toho, kolik kdo potřebuje na údajně nepostradatelné věci nebo na nějakou sportovní či společenskou akci. Držte se zpátky, tohle se musí vyřídit v klidu.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nebylo by od věci vyhovět partnerovým rodičům a, i když se vám do toho nechce, vykonat službičku, o kterou vás požádají. Berte to jako důležitý vklad do upevnění vzájemných vztahů. Těžko vás potom budou moct kritizovat.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nezadaní musí častěji mezi lidi. Venuše vám posílá do cesty někoho, kdo vás zcela jistě zaujme. Nesmíte však být moc vybíraví a vyhýbat se akcím, které vám nepřipadají dost atraktivní a na úrovni. Jinak zůstanete sami.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Rozzlobit vás může partnerovo občasné poručníkování a žárlivost. Pokud si nechcete zkazit víkend, nesmíte v žádném případě zvýšit hlas ani sáhnout k ostřejším výčitkám. Nezbývá než doufat, že se vaše láska zase zklidní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám