Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 1. července 2017

Novinky, sojka

Svině zůstane sviní, byť na sobě zlaté sedlo měla

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Budete muset vrátit nějaké peníze. Naštěstí se zdá, že vás to zase tolik nezaskočí. Máte-li před sebou nějakou cestu, nezapomeňte se ujistit, že je všechno připraveno. Merkur naznačuje, že by mohlo jít o zbytečnou ztrátu času.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Netrvejte na vyřešení sporu, jehož výsledek je nejasný. Máte dost jiných starostí, tak proč jejich počet rozšiřovat. Raději si vychutnejte romantickou náladu vyvolanou seznámením s oduševnělou bytostí, která hledá bezpečnou náruč.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Příliv inspirace se projeví ve vašem přístupu k jednomu zamotanému problému. Zvýšené nervozity se zbavíte častějším pobýváním mezi vašemu srdci blízkými lidmi. Zdáte se unavení a dosavadní vypětí o sobě dává znát.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Vaše podezření vůči jisté osobě nemusí být pravdivé a tak pozor, abyste někomu zbytečně neublížili. Vůbec byste dnes neměli spěchat s ukvapenými soudy. Více než jindy vám budou slušet zdrženlivost, takt a rozvaha.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Vrátí se vám dobrý skutek, na který jste už skoro zapomněli. Neváhejte, a pokud cítíte, že by vám to pomohlo, zajděte s přáteli do společnosti. Budete se tam cítit jako ryba ve vodě. Máte šanci stát se hvězdou večera.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nezadaní a svobodné stráví spoustu času úvahami o založení rodiny. Dá se oprávněně předpokládat, že ať už se rozhodnete tak či onak, bude konečné rozhodnutí v souladu s vaším momentálním duševním rozpoložením.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Ve společnosti nebo v klubu do kterého chodíte, se ztratí cennější věci, což vyvolá mnohá podezření a spekulace. Pozor na vyslovení neuvážených soudů. Ve vašem sousedství nebo okruhu příbuzných

někdo vážněji onemocní.

ŠTÍR ( 24.10.- 22.11.)

Setkání s osobou opačného pohlaví, kterou jste dlouho neviděli, způsobí změnu mnohých vašich plánů. Racionální úvahy, jak se něčemu takovému vyhnout nepovedou k ničemu. Váš rozhovor nebude mít dlouho konce.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Neberte na lehkou váhu stále silněji se projevující chlad ve vztazích s milovanou osobou. U mladé a střední generace může jít o známky blížícího se rozchodu. Pohodu a klid naleznete díky pozvání přátel na venkov nebo na chalupu.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Setkání s bývalým spolužákem nebo přítelkyní se neobejde bez delšího posezení v útulném prostředí, což se citelně odrazí na stavu vaší peněženky. Obohatí vás seznámení se zajímavými lidmi, díky kterým změníte názor na řadu věcí.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nenechte se vyprovokovat k zásahu do sporu, jehož svědkem se stanete dnes k večeru. Snažte se splnit slib, který jste nedávno dali kamarádovi nebo sousedovi. Bude vás to stát značné úsilí, ale upevníte si pověst solidního člověka.

RYBY ( 21.1. – 20.2.)

Bez viditelné odezvy budete protestovat proti něčemu, s čím většina lidí ve vašem okolí vcelku souhlasí, aniž by tušili, co jim vlastně hrozí. Spoustu energie vám bude stát spor s někým, kdo nic neumí a nic neznamená.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám