Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 9. ledna 2017

Novinky, sojka

Kdo se příliš zabývá malými věcmi, je obvykle neschopen velkých

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Do práce půjdete zvesela, ale náladu vám pokazí hned první rozhovor se šéfem nebo některým z jeho nohsledů. Bude potom těžké soustředit se na plnění povinností. Raději si dejte nenápadný pohov a počkejte, až vás přejde zlost.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Kamarád, který vám slíbil přímluvu na úřadech, toho moc nedokázal. Nezbývá, než se tam vypravit osobně. Postavení Uranu s Neptunem dává nemalou naději na dovedení vaší žádosti či záležitosti do úspěšného konce.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Chystáte-li se do školy, kam chodí vaše děti, musíte se obrnit trpělivostí a tolerancí. Nelze vyloučit, že se dozvíte něco, co vás příliš nepotěší. Překvapí vás soused, který uzná svoji chybu a omluví se za své hrubé jednání.  

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Opatrně s neuváženým odmítnutím nabídky na rozšíření kvalifikace. Předem byste se vyřadili z nadcházejícího konkurzního řízení na vyšší funkci. Tuhle radost byste konkurentům udělat neměli.

Pozor na nečekanou kontrolu.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Důležité věci a papíry nenoste po kapsách. Mohlo by se stát, že je někde nenávratně ztratíte. Za pozdější nervy vám to nestojí. Na milostnou schůzku spěchejte, co vám nohy stačí. Partner je plný překvapivých novinek.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Překvapivý nález učiníte v místech, kde byste to nikdy neřekli. Možná nepůjde o nic mimořádně cenného, ale zajímavého určitě. Známý vás vyvede z omylu, který pro vás už brzy mohl skončit velkým zklamáním.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Dostanete příležitost prokázat šéfovi svoji nepostradatelnost. Pokud dokážete této šance využít, podaří se vám výrazně zalátat díru v rodinném rozpočtu. Příbuzní přijdou s nápadem, který vás potěší. Na obzoru je hádka s přítelem.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Sejdete se s člověkem, který vám zopakuje nabídku na uzavření výhodného obchodu. Možná na tom něco je, ale každopádně buďte opatrní. Mohlo by se stát, že se ani nenadějete a investovaná částka zmizí v nenávratnu.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nevkládejte velké naděje do kamaráda, který ochotně rozdává sliby, ale s jejich plněním je neustále na štíru. Partner vás potěší nabídkou opravdu originálního programu na dnešní večer. Zřejmě cítí, že je vám to dlužen.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Levně koupíte věc, která ještě minulý rok stála mnohem, mnohem víc. Důležité je, že uděláte radost svým nejmenším. Pracovní doba se vám poněkud protáhne, ale bude to stát za sebezapření. Uděláte skok ke kariéře.

VODNÁŘ  ( 21.1. – 20.2.)

Napůl dobrovolně, napůl z vypočítavosti přijmete bez protestů další namáhavé povinnosti. Přinese vám četné body u nadřízených, ale ztrátu sympatií některých kolegů. Nelaškujte se zadanými, pobaví se a opustí vás.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Po dlouhém shánění konečně seženete řemeslníka, který umí a nepožaduje za své služby astronomickou částku. Budete se však muset přizpůsobit jeho časovým možnostem. Nezbývá než to plně respektovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám