Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 9. dubna 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Není většího neštěstí než člověk, který říká jedno, ale dělá druhé

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nebudete nadšení výsledky zkoušek a plnění některých povinností. Smutné je, že vám na tom hodně záleží. Jistou šanci představuje zásah vlivné osoby, která za vás ztratí slovo. Braňte se před průvanem, rozbolí vás zuby.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nepřehánějte to s kritikou na adresu partnera a jeho příbuzných. Jen tak to nepřejde. Budete se hádat celé odpoledne a večer půjdete spát sami. Kroťte se u stolu, zvažujte každé sousto navíc. Pečlivě vybírejte, co si naložíte na talíř. 

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Do denního rozvrhu se vám vetře nevítaná návštěva. Nějakou povinnost či schůzku bude nutné odložit na pozdější dobu. Domů se dostanete dost pozdě. V myšlenkách se několikrát vrátíte k nedávnému flirtíku.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Vyjasníte si nedorozumění s přítelem. Důležitá je vaše ochota netrvat tvrdohlavě na svém. Díky šéfově náladovosti uděláte spoustu práce naprosto zbytečně. Berte proto jeho pokyny s velkou rezervou a vždycky chvilku počkejte.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Luna s Neptunem varují před nevhodnou nedůvěrou k někomu, kdo vám řekne upřímně a bez obalu pravdu do očí. Možná to pro vás nebude příjemné, ale asi byste ho měli vyslechnout v klidu. Intelektuální hlad utišíte návštěvou divadla.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Osoba, se kterou jste se nedávno seznámili, vám udělá odvážný návrh. Možná v duchu s něčím podobným počítáte, ale s odpovědí si dáte na čas. Než se pustíte do křížku s kolegy nebo známými, zvažte, jestli nepřeháníte.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Konstelace Marsu s Uranem nevylučuje pořádné překvapení. Buďte v pohotovosti a připravte si časovou rezervu pro nečekané události. Život vám zkomplikuje cizí lehkomyslnost. Nevyhýbejte se novým známostem, užijete si.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Využijte příležitosti, na kterou narazíte kolem poledne. Nabídne vám ji nepozorný kolega nebo prodavač. Jednejte rychle a důsledně. Nelekejte se případných důsledků, v pohodě si s nimi poradíte. Absolvujete těžkou zkoušku a povýšíte.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Ztratíte důvěru k známému, který provede něco, s čím nemůžete ani při nejlepší vůli souhlasit. Je vhodná doba k upřímnému rozhovoru s partnerem. Měli byste mu jasně říci, co od něho očekáváte a co vám na něm vadí.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Prozíravě vybírejte nejvhodnější dopravní prostředek. V některých byste mohli prožít něco velmi nepříjemného. Určitě vám jen prospěje, když kus cesty urazíte pěšky.  Na obzoru je krátký flirt se spolupracovníkem. Není to nejlepší volba.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Myšlenku, že jste si už dlouho pořádně nevyhodili z kopýtka, okamžitě zažeňte. Skoro s jistotou se dá říci, že byste se dostali do pořádného maléru. Nebezpečnou nástrahu představují kolegové, kteří vás budou lákat na malé posezení.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Příbuzný, který se ozve s prosbou o pomoc, to myslí vážně. Měli byste si na něho udělat čas. Pozorně, ale nenápadně sledujte kolegy, šuškající si někde po temných koutech. Něco se chystá a někdo dobře ví co.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám