Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 8. prosince 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kde jsou přátelé, tam je i hojnost

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nelze vyloučit, že vedení firmy zneklidněné výsledky přijme opatření, která se svým způsobem dotknou i vás. Hodně záleží na tom, nakolik se dokážete přizpůsobit. Rozhodně nic nekomentujte nahlas a odpusťte si pesimistické poznámky.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Pokud cítíte, že domluva se šéfem, partnerem či klientem je stále těžká, nedělejte si násilí. Není všem dnům konec a naděje, že to zítra nebo pozítří bude lepší, tady stále je. Některým bolestem předejte masáží a protažením zad a páteře.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Neobávejte se stresových situací, určitě se s nimi vyrovnáte lépe než vaši rivalové nebo konkurence. V případě konfliktu s partnerem neskrývejte negativní pocity. Řekněte rovnou a natvrdo, co vám leží na srdci. Pročistí to atmosféru.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Situace v práci i doma se zklidní, okolní atmosféra bude zase o něco snesitelnější. Zdárně zvládnete všechny povinnosti a dodržíte domluvené termíny. Zesílí vaše vnitřní potřeba vědět, na čem vlastně jste v novém citovém vztahu.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Některé tíživé okolnosti vás donutí k vážným rozhovorům, které nemusí dopadnout podle vašich představ. Nečekejte žádnou selanku, chvílemi nebudete mít daleko k nevybíravým výrazům. Nutno dodat, že celkem oprávněně.  

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Celý den dávejte pozor, abyste se zbytečně neunavili a nepodlehli nějaké nemoci. Život vás rozhodně rozmazlovat nebude, budete se mít co otáčet. Vaši blízcí mohou naříkat, že nevíte, co vlastně chcete. Jednejte s nimi trpělivě.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Těžko se bránit kritice v případech, kdy bude mít druhá strana pravdu. Bylo by nanejvýš žádoucí a správné přiznat chybu a slíbit, že ji napravíte. Vraťte rovněž půjčené věci a peníze, další otálení způsobí, že přijdete o důvěru.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Po dlouhém váhání se odpoutáte od lidí, kteří vás stahují do propasti. Nebude to snadné. Sesype se na vás spousta výčitek a nehezkých slov. Postavení planet však svědčí o tom, že jinak to nepůjde. V sázce je vaše budoucnost.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Bude náročné vyjít s náladovým partnerem a nedůtklivými kolegy. Pomalu, abyste se báli cokoli říct. Některé jejich názory vás mohou pořádně rozladit. Jako důsledek stresu nelze vyloučit chybu, kterou byste normálně neudělali.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Brzy zjistíte, že dnes máte zvláště vytříbený cit pro dobré obchody a nákupy. Lhostejno, jestli v zaměstnání, ve vlastní firmě nebo soukromě. Při malých ani velkých výdajích neuděláte žádnou zásadní finanční chybu.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Vaše dnešní jednání a aktivity mohou negativně ovlivnit rodinné záležitosti. Pustit domácí starosti jen tak z hlavy, ale nebude jednoduché. Zvláště, když vám každou chvíli budou naléhavě volat partner, děti nebo rodiče a sourozenci.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Zkušenosti vám umožní usnadnit si práci a vyhnout se nudným povinnostem. Méně vynalézaví kolegové se na vás asi budou zlobit. Určitý neklid zaznamenáte v partnerských vztazích. Chce to nijak zvláště si nevyskakovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám