Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 7. září 2015

Novinky, sojka

Peníze jsou nenasytné, samotným se jim stýská, chtějí se rozmnožovat

Článek

BERAN ( 2.3. – 20.4.)

Není dost dobře možné, aby všechno co vás napadne, mělo hlavu a patu. Většinou byste o tom měli vážně pochybovat. Máte-li proti někomu výhrady, sdělte mu je osobně. Váš spor bude mít hned jinou formu i obsah.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

K uklidnění šéfa postačí, když se s ním nebudete hádat a dokončíte včerejší úkoly. Stejným způsobem zklidníte i nazlobeného partnera. Díky auře Venuše dokážete vykouzlit odzbrojující úsměv a spolehlivě najdete správná slova.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Kratší cestu k vytčenému cíli vám ukáže světem protřelý přítel. Nebude to bez rizika, ale chcete-li se někam dostat, musíte počítat s oběťmi. Úsměvy a lichotkami vás zahrne osoba, která vás touží pozvat na dlouhé randíčko.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Již od rána budete mít drobné spory s různými lidmi, ale nejvíc vás budou trápit zbytečné s dětmi.

Vysmějete se známému, který zpochybňoval vaši schopnosti dotáhnout do konce náročnou záležitost. Ocení to zejména kolegové nebo partner.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Je nanejvýš nutné promluvit si s kolegou, který na vás donáší šéfovi. Nebojte se zvýšit hlas a sáhnout po ostrých výrazech. Pokud se chystáte vyřídit korespondenci, neodpustíte si ironické poznámky ani zastřené výhrůžky.

PANNA ( 23.8. – 22.9)

Po nikom nechtějte, aby zapomněl na svoje zásady. Dobře ví, co dělá a měli byste ho spíše napodobit. Překvapí vás ochotný prodavač nebo řemeslník, který vám vyjde daleko vstříc, aniž ho k tomu cokoli nutilo.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Člověk, kterého potřebujete k něčemu přemluvit, bude výjimečně odtažitý a opatrný. Musíte na něho od lesa. Zejména pokud jde o příbuzného, který se obává přísných rodičů nebo sourozenců. Možná bude lepší obrátit se na někoho jiného.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Bouřlivá schůzka v dopoledních hodinách vyžaduje zdrženlivost a takt. Konkrétně to znamená, že máte spíše naslouchat než mluvit. Pokud vás naštve někdo z rodiny nebo přítel, přejdete to, ale kdyby šlo o cizího, přestanete se ovládat.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Chcete-li někoho pozvat na schůzku, počítejte s rozpačitou odpovědí. Luna však radí nenechat se odradit. Hodně záleží na tom, jaký můžete nabídnout program na večer. Pozor, abyste někde nezapomněli něco cenného nebo důležitého.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Chvíli potrvá, než se rozhoupete, takže uvažovat o nějaké větší aktivitě se dá hovořit jen velmi těžko. Překvapivě však nic nezmeškáte a žádnou šanci nepropásnete. Pečlivě si rozmyslíte první krok, nehrozí, že se ukvapíte.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Bude-li někdo potřebovat vaší pomoc, nic vám nepřijde zatěžko. Přátelům i kolegům nabídnete pádný důkaz spolehlivosti. Přibudou vám starosti se starou finanční záležitostí. Naštěstí vás pozitivně vybudí přátelský Jupiter.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Pozorně sledujte vývoj situace v zaměstnání, je tady příležitost rázem se vyšvihnout mezi nejlepší. V případě hádky s rozhněvaným partnerem se ukáže jako obratný vyjednavač některý z mladších potomků. Určitě mu to rádi usnadníte.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám