Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 7. listopadu 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dobru sluší prostota a jasnost

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Připravte se na dlouhý rozhovor s nadřízeným. Má jistou představu a od vás bude chtít, abyste ji uvedli do života. Konstelace Jupiteru s Uranem varuje, že nepůjde o nic snadného. Pokuste se vrátit ho zpátky na pevnou zem.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Máte-li v plánu návštěvu lékaře nebo jednání s právníkem, budete s výsledky schůzky docela spokojení.  Zdá se hodně pravděpodobné, že cestou přes město navštívíte nějaký obchod a koupíte si něco hezkého.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Mile vás překvapí přívětivé chování jindy nerudného kolegy nebo souseda. Planety naznačují, že ve vašem vztahu se blýská na lepší časy. Teď jde už jen o to, nic nepokazit. Poradit se s vámi přijdou školou povinné děti.   

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Neodmítejte práci navíc. Šéf by si vaši neochotu pamatoval hodně, hodně dlouho. Během dne se ozve vaše láska. Její přání vás asi zaskočí, ale máte velkou šanci jí ho rozmluvit. Pomůže vám přitom pečlivá volba slov a hluboký pohled do očí.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Obezřetnost je na místě v případě prvních schůzky s novým obchodním partnerem nebo klientem. Pohyb Saturnu varuje před lidmi, kteří jdou bezohledně za svým cílem. Než něco slíbíte nebo dokonce podepíšete, zapojte mozek.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nejlepším a nejspolehlivějším způsobem k vytvoření klidné atmosféry ve firmě, je smířlivost a ochota ke kompromisům. Vaše nervy dnes projdou náročnou zkouškou. Pokud uspějete, získáte respekt i důvěru kolegů a nadřízených.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Marně budete někomu vysvětlovat své názory a postoje. Jeho tvrdohlavost vás bude do nekonečna vyvádět z míry. Planety doporučují nic nehrotit, a raději rychle odejít. Potěšit a přivést na jiné myšlenky by vás mělo setkání s bývalým spolužákem.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Potrápí vás zapomnětlivost. Dávejte pozor, jestli dáváte všechno tam, kam patří, jinak to nenajdete. Jistě si umíte představit, jaké pozdvižení by to vyvolalo ve vašem okolí. Nebude lehké sladit pracovní a soukromé povinnosti.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Ovlivněni vlnou kosmické energie budete usilovat o uznání kolegů a kamarádů, a upevnění svojí autority. Mělo by se vám dařit, ale procházka růžovým sadem to nebude. Nezkoušejte se s někým sázet. Váš odhad nebude přesný.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Do jiného světa vás uvede setkání s bývalým kolegou, kterého jste roky neviděli. Buďte k němu upřímní, mohl by vám pomoci najít prestižnější, výnosnější místo. Otázkou je, jak se k tomu postaví partner. Jeho názor je třeba respektovat.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Pocítíte příliv tvůrčích sil a znásobí se vaše chuť k vyhledávání příjemných zážitků. Stačí pořádně se rozhlédnout kolem sebe a hned najdete možnost předvést se v nejlepším světle. Drobným konfliktům se nevyhnete v obchodech nebo restauracích.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Den příhodný pro rodinný život. Navzdory pracovním povinnostem si najdete čas pro rodinu, a partnera i děti potěšíte originálními nápady. Důležitá je chuť k jejich realizaci. Nedovolte, aby na vás někdo svaloval svoje chyby.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám