Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 7. března 2016

Novinky, sojka

Na světě je vždy o jednoho hlupáka víc, než si každý myslí

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Konstelace Jupiteru s Neptunem nabádá k větší skromnosti. Nemělo by smysl dělat si velké plány a toužit po něčem, co je zatím stále v nedohlednu. Sotva stihnete to, co máte a ani to se neobejde bez horečného spěchu a stresu.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Dbejte na pořádek a dodržujte termíny. Snadno něco ztratíte nebo založíte a opomenutí některých povinností by mělo neblahé důsledky. V kritických situacích byste mohli jednat zbrkle a neodpovědně. Radost vám udělá úspěch školou povinných dítek.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Hlídejte si větší peníze a pečlivě zvažujte, komu je můžete svěřit a do čeho investovat. Nehádejte se s partnerem o rozdělení domácích prací. Raději přiložte ruku k dílu. Některé úkoly vás stejně neminou.

Neraďte sousedům, urazí se.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Setkání, od kterého si ledacos slibujete, zase tak idylické nebude. Druhá strana bude měnit postoje a nutit vás k různým ústupkům. S ohledem na pohyb Marsu by bylo jednodušší zásadní rozhodnutí na nějaký čas odložit.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Díky postavení Luny s Uranem se vyjasní záležitost, která vás dlouho trápila. Měli byste sklidit plody dávného úsilí. Neodmítejte se setkat s přáteli. Potřebujete se pobavit a přijít na veselejší myšlenky. Vaše zásoby sil se tenčí.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Kořeny některých vašich potíží mohou být v příliš subjektivním hodnocení okolních jevů. Musíte se naučit zachovávat si rozumný odstup. Cenné rady dostanete od starší osoby, nejspíše ostříleného příbuzného nebo kamaráda.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Šéf nebo partner se vás pokusí přimět k změně rozhodnutí. Nebudete to mít snadné, zvláště pokud jste přesvědčeni o své pravdě. Nadějně vypadá konstelace Luny s Neptunem. Existuje naděje, že vašim rivalům dojde dech. 

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Dokážete-li trochu přidat, máte šanci na menší úspěch. Nesmíte však chtít po nadřízených nemožné, zejména zvýšení platu. Vaše naléhání narazí na zatvrzelé mlčení. Budete-li trvat na svém, stane se z vás černá ovce.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Velkoryse se zachováte k někomu, kdo potřebuje rychlou pomoc. Nelze vyloučit, že méně ochotní známí nebo kolegové označí vaši vstřícnost za vypočítavost nebo slabost. V zajímavé společnosti se blýsknete rozsáhlými znalostmi.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Pokud na něčem pracujete a potřebujete to dnes dokončit, budete velice nevrlí na každého, kdo by vás vyrušoval. Dá se proto předpokládat, že se nevyhnete drobným sporům. Snad to s pomocí Luny moc nepřeženete.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nervy vám rozbouří rodinná diskuse ohledně výchovných metod. Navíc hrozí, že se do ní zapojí méně oblíbení příbuzní. K ničemu nevedoucí konflikt se zdá nevyhnutelný. Pro vás to představuje náročnou zkoušku tolerance a trpělivosti.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Je nutné vyrovnat se s tím, že vám bude neustále někdo radit a plést se pod nohy. Smutné je zejména to, že půjde o lidi, kteří toho sami moc neznají a neumějí. Doslechnete se, že vaše bývalá láska o vás trousí ošklivé pomluvy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám