Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 6. července 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdyby stáří dodávalo moudrosti, byl by pařez největším mudrcem

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Neberte do rukou cizí a křehké věci. Stačí jeden neopatrný pohyb a poškodíte je. Náhrada škody je nabíledni. Veškeré omluvy budou k ničemu. Navíc získáte nemilou nálepku nešiky. Na obzoru je pozvání na zajímavou cestu.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Jisté okolnosti vás přinutí změnit dnešní plán. Líbit se vám to nebude, ale neproděláte na tom. Pohyb Venuše signalizuje, že dojde k něčemu, co vás překvapí. Pokus bývalé lásky opět získat vaše sympatie, neberte vážně. 

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Najednou vám dojde, že jistá osoba chce přesně to, co navenek kritizuje a popírá. Jde-li o opačné pohlaví, nebudete se tomu ani moc divit. O nápadu, který považujete za svůj, začíná přemýšlet také někdo jiný. Je čas přistoupit k činům.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Zalichotí vám opakované, významné pohledy osoby, se kterou se v posledních dnech často potkáváte. Stačí jen něco málo naznačit a příjemná známost se stane skutečností. Zadaní by měli být opatrní, aby se nezapletli.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nebudete-li se kontrolovat a krotit emoce, pohádáte se s někým, s kým je lepší být zadobře. Hlavní příčinou bude vaše pýcha a snaha zakrýt hloupou chybu. Odbýt či podvést se vás pokusí v obchodě, hotelu nebo restauraci.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Vysoké nároky na vás klade konstelace Saturnu s Neptunem. Pokud o sobě jen trochu pochybujete, do ničeho nového a neznámého se nehrňte. Snadno uděláte chybu. Se svým tajemstvím se vám svěří mladší příbuzný.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Naleznete klíč k řešení jisté hádanky. Problém, se kterým si vaši známí nevědí rady, rázem uvidíte v příznivějším světle. Nehádejte se s rodiči a sourozenci kvůli maličkostem, myslí to s vámi dobře. Dejte na ně a neprohloupíte.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Přišla chvíle ukázat lidem kolem, co dokážete, když si něco umanete. Jste plní duševních a fyzických sil, můžete hory přenášet. Popíšete nové stránky svého milostného románku. Váš idol vám chystá milé překvapení.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Luna s Venuší přejí lásce a novým citovým vztahům. Neutíkejte před štěstím a zavolejte svému idolu.  Dřívější chlad a odmítání patří minulosti. Nechcete-li onemocnět, dobře se oblékněte na výlet do přírody. Důležitá je také vhodná obuv.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Při jízdě autem dávejte pozor na okresních silnicích. Zvláště potom v místech, kterými budete projíždět poprvé. Kontrolujte účty v restauracích a hotelech, zejména v cizině. Svátek nesvátek, někde se vás pokusí natáhnout.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Pokud se vám někdo líbí, běžte a dejte mu to znát, dokud jsou planety na vaší straně. Miřte přímo k věci, uděláte silný dojem. Přijmete vážné rozhodnutí. Důležité z toho důvodu, že se netýká jen vás, ale i několika blízkých osob.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Na schůzce, na kterou se chystáte, nedopadne všechno tak, jak optimisticky očekáváte. Berte to statečně, nic není definitivně ztraceno. Večer najdete bratrskou duši, ochotnou vás vyslechnout. Kdyby byla opačného pohlaví, tím lépe.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám