Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 6. března 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ani armáda těch, co mluví, nezmůže jednoho, který jedná

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Dopolední porada bude probíhat v poklidu do chvíle, než se do diskuze přihlásí líný, chlubivý kolega. Jeho proslov zvedne tlak všem zúčastněným, takže bude živo. Radost vám udělají děti, které mazaně doběhnou prostořeké příbuzné.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Zatímco se budete potit v práci, parter udělá několik kroků k vylepšení vašeho bydlení. Hlavně nesmíte jeho snahu kritizovat, hluboce by se ho to dotklo. Až zjistí, kolik by realizace jeho nápadů stála, vrátí se zpátky na zem.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Proberete s přáteli zajímavý obchodní či finanční projekt. Je třeba mluvit na rovinu, později by se vám každá utajená maličkost vymstila. U srdce vás zahřeje milé večerní setkání s jistou osobou opačného pohlaví. Nápadnou vás odvážné myšlenky.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

S naléhavým problémem za vámi přijdou starší děti.  Musíte si udělat čas a probrat ho ze všech stran. S vašimi zkušenostmi šikovné řešení určitě najdete. Popudí vás drzý prodavač nebo vrchní v lepší restauraci. Dostanou od vás drsnou lekci.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Konstelace Saturnu s Lunou varuje před přehlédnutím existence dobrého pracovního místa, spojeného s odpovědnou funkcí. Přesně něco takového potřebujete. Znalosti a zkušenosti máte, neobávejte se, že neobstojíte.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Starší ročníky by měly počítat s drobnými partnerskými rozpory. K jejich potlačení je nezbytná zvýšená dávka tolerance a pochopení pro běžné starosti druhé strany. Muži by měli být zdrženlivější a nepředvádět své řemeslnou dovednost.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Opatrně cestou do práce. Nejde jen o nebezpečí číhající za volantem. Mnohé nástrahy skrývá především flirtování s náhodně poznaným spolucestujícím opačného pohlaví. Na místě je zvýšená sebekontrola a potlačení pudů.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nadřízené překvapíte originálním řešením problému, se kterým se vaše firma neúspěšně pere už několik týdnů. Když vydržíte, neunikne vám jak finanční odměna, tak vyšší funkce. Vylepšit si musíte jídelníček. Dodá vám to energii.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Pozorně přecházejte kolem obchodů. Máte šanci výhodně nakoupit věci, ještě nedávno pro vás finančně nedostupné. Nedělejte si výčitky kvůli každé utracené koruně. Promyšlené vylepšení šatníku se vám mnohonásobně vrátí.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Sblížíte se s novým kolegou nebo sousedem, vzájemně si sdělíte názory na poměry na pracovišti nebo v okolí bydliště. Přesvědčíte se, jak ošidné může být hodnocení člověka pouze na základě prvního dojmu. 

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Uděláte něco, čemu jste se dlouho bránili. Odstraníte hodně starý rest v práci, zajdete za hádavým příbuzným nebo se konečně objednáte k zubaři. Překvapí vás, jak se vám uleví. A což teprve poté až svá předsevzetí splníte.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Postavíte se za partnera nebo děti kritizované někým, kdo vás osobně i vaši rodinu nemá příliš v lásce. Vaše vystoupení bude spontánní a argumentace trefná. Mars ujišťuje, že od teď už budete mít od toho sprosťáka pokoj.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám