Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 4. dubna 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Koktavý rád mluví a kulhavý běhá

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Vrátíte se k problému, který vás trápí už delší dobu, ale marně se snažíte přijít mu na kloub. Tentokrát zvolíte chytřejší cestu a budete postupovat vynalézavě. Důkladně zvážíte otázku případné pomoci neschopnému a protivnému příbuznému.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Vypjatá bude rodinná diskuse týkající se stavu bankovního konta. Pravděpodobným výsledkem bude nápad, že vy nebo partner změníte místo. Ohlásit se může nečekaná návštěva, nejspíše známých, kteří mají naléhavý problém.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Narazíte na problém, který nechce nikdo řešit. Všichni spoléhají na to, že se nějaké východisko najde samo. Velice růžově se rýsují vyhlídky na novou známost. Máte kouzlo osobnosti a nechybí vám tolik potřebná fantazie.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Připravte se na negativní důsledky dřívějších kroků. Planety radí nedělat ukvapené závěry a počkat si na příznivější konstelaci. Pozor na šéfa. Bude vám neustále v patách a vaše poposedávání by mu dost vadilo. Čeká vás perný den.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nadějnou šanci si můžete pokazit netrpělivostí a nevhodným naléháním. Stojí za to naslouchat radám přátel a lidí, o kterých víte, že to s vámi myslí dobře. Ve větší společnosti budete mít nutkání se nezřízeně chlubit.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Od časného rána se budete potýkat s lhostejnosti k okolnímu dění. Šéfa i partnera by to právem popudilo, ne-li rozzlobilo. Snadno se můžete dotknout nejen jich osobně, ale také řady dalších lidí. Merkur předpovídá drobné konflikty.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Dostanete prima nápad, ale v rozhodující chvíli couvnete. Přitom by to byla škoda zastavit se v půli cesty a odmítnout nabízenou šanci. Na podivína narazíte v obchodě nebo ve veřejném dopravním prostředku. Čím dál od něho se budete držet, tím lépe.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Neodkládejte setkání se známým, kterému jste něco slíbili. Příjemný rozhovor to sice nebude, ale bylo by dobré mít ho rychle za sebou. Uran připomíná, že máte příbuzné, jejichž klopýtnutí vám může znepříjemnit život. Pozor při procházkách podél vody.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Vaše láska začne měnit názory a vyčítat vám neochotu skákat tak, jak píská. Budoucnost vašeho vztahu záleží na tom, jestli ustoupíte nebo budete trvat na svém. V žádném případě si však nebudete dělat velké násilí.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Budete velmi milí a tolerantní k lidem v okolí. Věci, které by vás jindy vytočily, necháte být a nabídnete smír i dlouholetému nepříteli. Mohlo by se však stát i to, že se necháte zbytečně odbýt, přestože budete mít pravdu.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

V rozhovoru s nadřízenými hodně záleží na vašem způsobu jednání. Mnohem více dosáhnete ochotou přijmout přijatelný kompromis. Neriskujte, že vám neuvěří a okamžitě vás obviní, že jste neloajální a vypočítaví.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Jako naprosto správné se potvrdí vaše nedávné rozhodnutí, od kterého vás všichni zrazovali. Vaše autorita rázem několikanásobně vzroste. Kroťte svoji výmluvnost, jinak se lidem v okolí začnete jevit jako silně nevěrohodní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám